Реклама тижня: Comfy, Епіцентр К, Novus, Мівіна і Міллі Боббі Браун

Реклама тижня: Comfy, Епіцентр К, Novus, Мівіна і Міллі Боббі Браун

16.12.2018 09:00
  574
Микола Маранчак

Щотижня з’являються нові креативні та цікаві рекламні ролики українських і зарубіжних рітейлерів. У цій рубриці ми збираємо кращі. 

Новорічні танці від Comfy, “свято наближається” від Епіцентр К, “майстри смаку” на сторожі різдвяної індички у Novus і Міллі Боббі Браун знову в 80-х для Calvin Klein.

Comfy

12 грудня Comfy запустила на телебаченні і в Інтернеті новорічну рекламну кампанію “Кул прайз на любий сюрпрайз”. Чергові ролики з ретро-відсилками стали даниною поваги незалежній українській музиці, яка залишається актуальною і зараз. Якщо раніше рітейлер практично воскресив культову українську групу “Аква Віта”, то в цей раз звернувся до безсмертних шлягерів Скрябіна «Танець пінгвіна» і ТНМК «Зроби мені хіп-хоп». Креатив реалізований спільно з агентством Banda і продакшн-студією 23/32 Films.

Епіцентр К

Творчим пошукам Епіцентру можна позаздрити. Тільки за останній рік мережа торгових центрів спробувала зробити кампейни в самих різних жанрах – то власний саундтрек запише, то екшн про спецагентів зніме, то помацає аудиторію на тему сексизму, а нещодавно і зовсім ненав’язливо засвітилася в новому кліпі Alyona Alyona. Піди спробуй назвати рекламні кампанії Епіцентру одноманітними.  Тепер ось – миленька традиційна новорічна реклама з ялинками, прибиранням снігу і кульними ящичками, що світяться. Таки трохи доброти і казки зараз в ефірі не завадить.

Novus

“Майстри смаку” Novus на сторожі різдвяної індички! Дійсно ніщо так не виручає в свята, як супермаркет під боком і мережа про це вчасно нагадує. Чайковський в якості музичного оформлення ситуації, що склалася напередодні святкового вечора, чудово вписався, питання в іншому: як можна було взагалі так попасти, що святковий стіл, як мінімум на шістьох, на одному бідоласі, який починає готувати 31 грудня в 22:00. Новорічні дива вони такі.

Мівіна

Ніколи не було і ось знову… “Мівіна змінила смак і стала ще смачнішою”, – заявляє реклама. І чомусь показує спочатку Шерлока, а потім аніматора в костюмі сильно підгулявшого кунг-фу панди. При цьому ведмідь виглядає так, немов відпрацював в 40-градусну спеку на Майдані Незалежності годин 18 і все ще впевнений, що здатний радувати діточок, а не викликати у них гикавку і панічний жах. Але якщо опустити деталі постановки, то за безсмертний харківський бренд хочеться порадіти і дійсно посмакувати, що ж там змінили в добре знайомому багатьом зі школи і студентських років смаку.

Calvin Klein

Можна забрати Міллі Боббі Браун з “Дуже дивних справ” – серіалу про 80-ті, але не можна забрати юну актрису з 80-х. Короткий затишний ролик йде всього лише доповненням до фотосесії з Міллі, але всі ці селфі і кокетство в паєтках і джинсовій сукні на синьому фоні занадто повні позитиву і милоти.

Читайте також наш попередній огляд –

Реклама тижня: Rozetka, Алло, Епіцентр К і новий кліп Alyona Alyona


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку