Торгово-офісний центр Park Plaza в Києві на Осокорках відкриється 20 жовтня (презентація)

Торгово-офісний центр Park Plaza в Києві на Осокорках відкриється 20 жовтня (презентація)

18.10.2018 08:10
  633
Дарья Златьева

У цей день почнуть роботу перші два орендаря об’єкта: магазин плитки та сантехніки Агромат і фірмовий магазин виробника техніки і електроніки Bosch.

ТОЦ Park Plaza розташований в Києві за адресою проспект Бажана, 1 Л. Будівля була побудована в 2017 році, зараз комплекс знаходиться на фінальній стадії запуску: на фасаді вже розмістили вивіски, і помітно, що орендарі роблять ремонт.

Згідно з інформацією на сайті торгового центру, загальна площа ТОЦ становить 4645 кв м. Згідно з даними domik.ua,, орендна площа становить близько 2600 кв. м, вартість оренди коливається від $ 17 до $ 26 / кв. м / місяць в залежності від поверху. Тераса, яка сусідить з офісними площами, згідно з даними презентації, після закінчення робіт буде озеленена та оснащена фонтаном / басейном.

Парковка, яка розташовується з двох сторін ТЦ, розрахована на 85 автомобілів. Управляє комплексом ТОВ “Євробуд”.

На сайті торгово-офісний комплекс охарактеризований як “компактний центр для торговельної діяльності та ведення бізнесу. Концепція торгово-офісного комплексу Park Plaza полягає в комплексному і якісному підході до відвідувача. Це сучасна будівля, система вентиляції, просторі проходи, зручний під’їзд з наявністю паркувальної зони “.

Комплекс знаходиться недалеко від станції метро Осокорки, і з одного боку межує з транспортною магістраллю, що йде від центру міста до аеропорту Бориспіль – проспектом Бажана, а з іншого – з приозерною територією, яку планується облагородити і розбити парк.

Дата відкриття самого торгового центру невідома, але 20 жовтня розпочнуть роботу два якірних орендаря: магазин плитки та сантехніки Агромат і монобренд виробника Bosch.

Агромат площею 1000 кв. м розміститься на двох поверхах: цокольному і першому. Перший поверх Агромату буде представлений у вигляді шоурумів, цокольний – у вигляді експозиторів плитки та сантехніки. Агромат сусідить з іншим орендарем – Bosсh, він займає меншу площу, близько 500 кв. м, теж на першому поверсі.

Згідно з даними domik.ua керуюча компанія шукає орендарів на офісні площі 600 кв. м на 3-му поверсі комплексу.

Як буде виглядати новий столичний торгово-офісний центр, можна побачити нижче:

Читайте також –

Все під рукою: презентація першого в Дніпрі спортивного outlet-центру


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку