Одеський McDonald’s відкрито після реконструкції

Одеський McDonald’s відкрито після реконструкції

18.01.2018 03:40
  204
rau

Ресторан McDonald’s в Одесі за адресою: вул. Добровольського, 116а відновив 17 січня роботу після реконструкції, в результаті якої було оновлено інтер’єр і екстер’єр закладу, а також збільшено площу майже в півтора рази.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, збільшити площу ресторану з 291 кв. м до 407 кв. м вдалося завдяки будівництву демісезонної тераси, де в холодні місяці буде підтримуватися необхідна температура. Таким чином, тепер у приміщенні закладу може розміститися майже вдвічі більше відвідувачів: 51 у залі та 52 на демісезонній терасі, на відкритій терасі передбачено 56 посадкових місць. Як і раніше, у McDonald’s працюватиме дитяча кімната з новим дизайном, а також МакДрайв. Оформлення закладу виконане у молодіжному стилі Lim Extreme, розробленому європейськими дизайнерам спеціально для ресторанів мережі McDonald’s. Цей стиль характеризується сучасними зображеннями в стилі графіті.

Після реконструкції заклад став більш енергоефективним завдяки використанню сучасних теплоізоляційних матеріалів і обладнання, які дають можливість заощадити до 50% обсягу газу, який використовується для обігріву приміщень.

Довідка. McDonald’s в Україні є одним з лідерів у галузі ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад в країні було відкрито 24 травня 1997 році в Києві. McDonald’s – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури близько $250 млн. Сьогодні в компанії працює близько 7500 чоловік.

Читайте також

McDonald’s оцінює свою частку на українському ринку в 11%


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку