Мережа NOVUS відкриє супермаркет у київському ТРЦ SkyMall

Мережа NOVUS відкриє супермаркет у київському ТРЦ SkyMall

31.10.2018 04:50
  665
Ukrainian Retail Association

Один з лідерів столичного ринку продуктового рітейлу – торгова мережа NOVUS – домовилася про розміщення свого супермаркету в столичному торгово-розважальному центрі SkyMall.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, договір оренди в ТРЦ підписаний на десять років. Загальна площа орендованого приміщення – близько 12 000 кв. м. Відкриття NOVUS в ТРЦ SkyMall попередньо заплановано на початок 2020 року.

Відзначимо, що SkyMall – один з найбільших торгових центрів в Києві, він розташований на півострові за Північним мостом, на проспекті Романа Шухевича, 2 Т. Загальна торгова площа комплексу становить 88 000 кв. м. Для зручності покупців поруч працює дворівневий паркінг на 3000 машиномісць.

Що стосується мережі NOVUS, то новий магазин може стати першим для компанії в Деснянському районі Києва. У той же час, це вже не перший досвід відкриття магазину рітейлера в торгово-розважальному центрі. З 2008 року успішно працює магазин NOVUS в ТРЦ Dream Тown, а зовсім скоро ще один торговий об’єкт компанії відкриється в ТЦ Good Life.

Нагадаємо, NOVUS представлений на українському ринку з 2008 року. З тих пір мережа відкрила вже більше 40 маркетів загальною площею понад 170 000 кв. м. У жовтні відкрився 41-й магазин мережі в Ірпені. У планах – відкрити ще три магазини до кінця 2018 року.

Компанія розвиває торгові об’єкти різних форматів площею від 800 до 7 000 кв. м, в тому числі – франчайзингові. Виручка рітейлера в 2017 році склала 8,9 млрд грн, що більш ніж на чверть перевищило аналогічний показник за 2016 рік.

У минулому році компанія залучила кредит на суму в $25 млн від Європейського банку реконструкції та розвитку. Ці кошти рітейлер планує направити на фінансування розширення мережі NOVUS, а також відкриття нового логістичного центру.

Читайте також –

Олексій Панасенко, NOVUS: Продуктовий рiтейл буде більше переходити на самообслуговування


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку