Novus відкриває в Ірпені супермаркет з касами самообслуговування

Novus відкриває в Ірпені супермаркет з касами самообслуговування

12.10.2018 08:05
  467
Виктор Нагорский

Мережа супермаркетів Novus поповниться новим торговим об’єктом в Ірпені Київської області.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, відкриття нового магазину відбудеться вже 13 жовтня на вулиці Центральна, 2. Він стане 41-м об’єктом в українській мережі рітейлера і третім, відкритим компанією в поточному році.

Загальна площа супермаркету складе близько 3 900 кв. м, торгова – 2 180 кв. м. У ньому буде представлений традиційний набір продуктів, а також точка з кавою, пекарня, м’ясний цех, кондитерська, власні копчення та інше.

Для обслуговування покупців в магазині буде працювати вісім стандартних кас, дві експрес-каси і вісім терміналів самообслуговування.

Відзначимо, що Novus почав тестувати каси самообслуговування в кінці 2017 року столичному гіпермаркеті компанії на вулиці Здолбунівській, 7-Г. Пізніше операційний директор мережі Олексій Панасенко в інтерв’ю RAU повідомив, що компанія буде впроваджувати селф-сервіси й в інших торговельних об’єктах Novus. Зокрема, в 2018 році рітейлер планував обладнати касами самообслуговування ще шість магазинів.

Novus представлений на українському ринку з 2008 року. З тих пір мережа магазинів компанії виросла до 40 маркетів загальною площею понад 170 000 кв. м. Компанія розвиває торгові об’єкти різних форматів площею від 800 до 7 000 кв. м, в тому числі – франчайзингові. Виручка рітейлера в 2017 році склала 8,9 млрд грн, що більш ніж на чверть перевищило аналогічний показник за 2016 рік.

У минулому році компанія залучила кредит на суму в $25 млн від Європейського банку реконструкції та розвитку. Ці кошти рітейлер планує направити на фінансування розширення мережі Novus, а також відкриття нового логістичного центру.

Читайте також –

Краще більше, та менше: новий СЕО Metro Україна розповів про пріоритети розвитку мережі


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку