Новини ресторанів і кафе: Za#balo BAR, Маца і полум’я, l’kafa CAFE, Дрінкарня і Білий налив

Новини ресторанів і кафе: Za#balo BAR, Маца і полум’я, l’kafa CAFE, Дрінкарня і Білий налив

14.05.2018 08:05
  591
Микола Маранчак

Концептуальний бар-психолог на Подолі, Білий налив у луцькому ТРЦ ПортCity, розширення l’kafa CAFE і Портер паб, Дрінкарня у Києві на Михайлівській та інше.

Za#balo BAR

На Подолі відкрився концептуальний бар-психолог під назвою Za#balo BAR, в якому подають авторські коктейлі з “життєвими назвами”. Про це пише портал БЖ. Заклад знаходиться на вул. Хорива, 43/23. У меню представлено 8 класичних коктейлів і 10-12 авторських, серед яких #ЧомуНеДержавною зі смородинової горілкою, Нудьга з Facebook з віскі або #Сказочноебали з джином. Для тих, хто зіткнувся з важкою проблемою, пропонуються коктейльні сети – “Пробки 9 балів”, “Та ніч була помилкою”, “Давай залишимося друзями”, “Безсмертний поні”, “Господи, як же все…”. В меню також можна знайти бургери з куркою, яловичиною і сьомгою, які подаються з соусом та картоплею.

Маца і полум’я

У Києві на вул. Олеся Гончара, 67 відкрився греко-семітський ресторан Маца і полум’я. Як пише портал Cityfrog, проект став логічним продовженням закладу Маца і устриці, автором якого є Сергій Стахов – власником компанії-імпортера устриць і лобстерів Океан. Маца і полум’я розташований на місці колишнього ресторану Ікра, успадкувавши від нього просторий основний зал, окремий зал для заходів і терасу. У меню представлена близькосхідна кухня: мезе і морепродукти.

l’kafa CAFE

У Києві на вул. Княжий Затон, 2/30 відкрився новий заклад l’kafa CAFE, що поєднує в собі лаунж-бар, караоке та нічний клуб. Про це пише офіційний сайт l’kafa CAFE. Кухня
представлена європейськими, італійськими, тайськими, а також японськими стравами.

Мережа була заснована у 1998 році і налічує в столиці понад 10 закладів.

Білий налив

9 травня родина ресторанів Діми Борисова відкрила в луцькому ТРЦ ПортCity заклад першої української сидерії Білий налив. Про це RAU повідомила прес-служба торгово-розважального центру. Заклад розмістився на другому поверсі ТРЦ ПортCity і зайняв площу 35 кв. м, розраховану на 25 посадочних місць. У меню Білого наливу представлений яблучний сидр і пунш на його основі, наливка на печених яблуках, а також пироги і тарти з яблуками, класичні та веганські хот-доги, устриці та інше.

Як раніше писала RAU, перший Білий налив було відкрито на початку квітня на Хрещатику, 23 у Києві.

Портер Паб

Найбільша в Києві мережа пивних ресторанів Портер Паб відкрила новий паб на Троєщині. Про це повідомляє офіційний Facebook компанії. Заклад знаходиться за адресою вул. Закревського 34є і включає літню площадку, розташовану на воді. У меню представлені українські страви, класичні страви європейської кухні, домашні ковбаски і гриль, а також більше 20 сортів пива, частина з яких виробляється у власній пивоварні.

Дрінкарня

У Києві на вул. Михайлівська, 15 відкрилася Дрінкарня, що спеціалізується на українських наливку. Як повідомляє The Village, в меню можна знайти настоянки на вишні, обліписі, смородині, сливі, журавлині та лаймі. Також є хреновуха і бехеровка. Крім звичайних настоянок, в закладі пропонують оригінальні смакові поєднання на кшталт «бурбон-курага-м’ята», «текіла-ананас-чилі» і «скотч на айві». З їстівного в барі подають сендвічі, канапки, сирне і м’ясне асорті.

Читайте також –

Новини ресторанів і кафе: Pizza Veterano, Salateira в Харкові, Domino’s Pizza в Одесі, Сушія і Білий налив


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку