До складу топ-менеджменту Нова пошта увійшов відомий бізнес-консультант з Росії

До складу топ-менеджменту Нова пошта увійшов відомий бізнес-консультант з Росії

12.03.2018 01:10
  486
Ukrainian Retail Association

Нова пошта ввела нову управлінську посаду – директора з корпоративної культури – і призначила на неї відомого російського бізнес-консультанта Костянтина Харського.

Як повідомила RAU прес-служба логістичного оператора, це рішення було обумовлене значним зростанням штату працівників Новa пошта, планами по збільшенню кількості відділень протягом 2018 року та орієнтиром на формування сервісного підходу за міжнародними стандартами на всіх рівнях компанії.

«Великий колектив нашої компанії на сьогодні перебуває в стані готовності до якісних змін. Ми готові вчитися, запроваджувати нові формати корпоративної культури та щодня рости з кожним нашим працівником над собою. Це той наш потенціал, який ми ще не до кінця вивчили і реалізували. Сподіваємося, що формування нової посади, призначення на неї Костянтина Харського для Нова пошта стане тим ключовим фактором, який допоможе узгодити наш сервіс з міжнародними стандартами», – прокоментував призначення співвласник компанії Нова пoшта В’ячеслав Климов.

В прес-службі компанії також зазначили, що Костянтин Харський – відомий автор семи книг для бізнесу, часто виступає як запрошений спікер на бізнес-заходах, зокрема на відомому Міжнародному форумі з лояльності та сервісу «Лояльний клієнт, де у нього кнопка», який проходить в Києві.

Сам Костянтин Харський, коментуючи своє призначення, сказав, що його головним завданням на посаді буде формування в Нова пoшта сервісно-орієнтованої корпоративної культури. «Ми усвідомлюємо, що попереду багато задач, але властива компанії відкритість, готовність до змін та орієнтація на сервісність світових компаній-лідерів у різних галузях надихають на розвиток та розкриття потенціалу кожного нашого працівника в корпоративному середовищі Нова пoшта. Я вже вивчаю внутрішні запити персоналу компанії, прислухаюсь до порад тих, кому є що сказати, і розробляю індивідуальну стратегію для розвитку корпоративної культури», – підкреслив Харський.

Нагадаємо, в минулому році Нова пошта суттєво оновила склад топ-менеджменту. Зокрема, у вересні 2017 року в керівний склад Нoва пошта увійшов Денис Вертелецький, який був призначений директором з управління відносинами з клієнтами. У жовтні на посаду директора з маркетингу компанії повернулася Ірина Холод. А на початку грудня стало відомо, що директором з розвитку мережі Нова пoшта став Олександр Лісовець, який раніше очолював НП Логістик. В кінці минулого року в групі компаній Нова Пошта також ввели посаду директора з інформаційних технологій, на яку было призначено Олександра Євстратова.

Довідка. Нова пошта – заснована в 2001 році українська компанія, що є лідером ринку експрес-доставки в країні. Загальна кількість відправлень, які група компаній Нова пошта доставила в 2017 році, склала рекордні 145,8 млн штук, що майже на 30% більше, ніж в 2016 році. Мережа компанії складається з понад 2300 відділень по всій Україні. В Нова пошта працює понад 26 тисяч працівників, з яких більшість – це працівники відділень, терміналів та в адресної доставки.

Читайте також –

Ірина Холод, Нова пошта: Компанія переживає наслідки бурхливого зростання


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку