Глава наглядової ради Multiplex Антон Пугач покинув компанію, замість нього – Володимир Трофименко

Глава наглядової ради Multiplex Антон Пугач покинув компанію, замість нього – Володимир Трофименко

02.11.2018 12:12
  701
Виктор Нагорский

Пост глави наглядової ради Multiplex зайняв співвласник компанії Володимир Трофименко. До складу наглядової ради також увійшли керуючий партнер UNIT.City Максим Бахматов і керуючий партнер Baker Tilly в Україні Олександр Почкун.

«З 1-го листопада 2018 року я йду з посади голови наглядової ради і виходжу зі складу акціонерів компанії Мультиплекс холдинг. Ця компанія була заснована рівно 15 років тому – в 2003 році. Вісім років я пропрацював в МХ в якості керуючого партнера і ще сім – на вищевказаній посади», – написав Пугач на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

При цьому топ-менеджер відзначив, що зараз Multiplex займає лідируюче місце на кінотеатральному ринку країни: компанія експлуатує понад 130 кінозалів і контролює 35% ринку країни з доходом понад 1,2 млрд грн (прогноз на 2018 рік).

«Кінотеатри МХ набагато краще, ніж, в середньому, кінотеатри в Європі або навіть в Америці. В конструктивних, технологічних і естетичних рішеннях ми робили з 2003 року те, що, на перший погляд, виглядало авантюрним або навіть утопічним. На ринку, який, здавалося, не був прихильним до таких зухвалих рішень, ця ідея виявилася успішною», – додав топ-менеджер.

Він також уточнив, що про всі подробиці, пов’язані з подальшою професійною діяльністю, він розповів в інтерв’ю для “Детектор медіа”, яке в найближчі дні з’явиться на сайті цього видання.

Також стало відомо, що новим головою наглядової ради Мультиплекс-Холдинг був обраний співвласник компанії Володимир Трофименко. На останніх зборах акціонерів компанії також було прийнято рішення припинити повноваження членів наглядової ради Ігоря Князєва та Ігоря Марненко. Замість них до складу ради увійшли засновник і керуючий партнер компанії Baker Tilly в Україні Олександр Почкун і керуючий партнер інноваційного парку UNIT.City Максим Бахматов.

Нагадаємо, зараз Multiplex управляє більш ніж двома десятками багатозальних кінотеатрів в Києві, Львові, Кривому Розі, Миколаєві, Черкасах, Хмельницькому, Житомирі, Херсоні, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпрі, Чернігові, Харкові та Полтаві.

Читайте також –

Multiplex відкриває перший в Україні кінотеатр-лоукостер


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку