Кращі меми українських рітейлерів у квітні

Кращі меми українських рітейлерів у квітні

01.05.2018 09:00
  1779
Микола Маранчак

Про що і з яких приводів жартували українські рітейлери і девелопери в квітні, які жарти публіка сприйняла прихильно і з гумором, а які викликали неприйняття і негатив.

Квітень традиційно важко назвати креативним – одноманітні привітання з релігійними святами і, в кращому випадку, Днем космонавтики – ось мабуть і всі теми для календарного ситуатива. АТБ, звичайно, знайшов спосіб і тут відзначитися, представивши жарт з котом, який викрада зі святкового столу крашанку (пакет АТБ в кадрі в додаток). В іншому жарти різною мірою успішності виявилися максимально різноманітними. У новому огляді: “молода вовчиця” Олега Винника від Епіцентр К, стьоб над забороною Telegram в Росії від Eldorado, мем “Тато, це не гугл” від Ашан і Ощадбанку, кімната з фільму “50 відтінків сірого” у LeBoutique та інше.

Чисто українським мемом порадував у цьому місяці Епіцентр К. Жарти про “молоду вовчицю” з пісні Олега Винника гуляють UAnet вже кілька місяців і чергове звернення до творчості і чарівності улюбленця жінок 40+ швидко знайшла свою аудиторію.

В іншому квітневий гумор Епіцентру був навіть трохи жорстким, що, в свою чергу, викликало багато коментарів з схваленням від любителів “чорного гумору”. Втім хейтерів у рітейлерів в Facebook і без причини сьогодні вистачає, так чому б їм не дати іронічно-гумористичну причину.

Ті, кому не сподобалася жарт про “вбитий цвях у спину недруга” від Епіцентру К, насправді не бачив жарти Eldorado “А ти терорист ?️ Якщо так, підписуйся на наш Telegram канал”. Заборона”найзахищенішого в світі мессенджера” Telegram в РФ теж привід для гумору, а чому б і ні? Відгук аудиторії, втім, виявився трохи слабкий.

А ще рітейлер жартує над недосвідченими користувачами смартфонів..

Мем “тато, це не гугл” був популярний ще в 2012 році і давно успішно позабутий, а через шість років відроджений Ашан.

Його прикладу послідував Ощадбанк. Вийшло правда не так цікаво – частину тексту перетворили просто в рекламу.

Як за допомогою мема в одній публікації оголосити тендер і пожартувати над СРСР? Укрпошта знайшли спосіб. Мем «Дрейк в помаранчевій куртці» з канадським репером Drake, став популярний на Reddit (соціальний новинний сайт, на якому зароджується більшість відомих інтернет-мемів, – прим. ред.) у 2015 році. Самі кадри взяті з його кліпу на пісню «Hotline Bling».

АТБ не зупиняється і використовує всі можливі зображення, знайдені в інтернеті. На зображенні внизу молода людина явно покладає великі надії на квітку.

І звичайно ж ось уже згаданий вище великодній жарт від АТБ-маркет. Прифотошоплений пакет надав зображенню фірмовості і подарував мережі дискаунтерів приголомшливі 19 000 лайків. Котики, Великдень, пакет АТБ – все те, що так люблять шанувальники рітейлера.

LeBoutique згадали, що давно не було жартів з повним мемних моментів фільмом “50 відтінків сірого” і показали свою версію, як повинна виглядати “кімната задоволень”.

А ще в LeBoutique вирішили всім нагадати, що на носі вихідні та проілюстрували це підходящим відео.

Читайте також –

Кращі меми українських рітейлерів у березні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку