За тиждень LC Waikiki відкрив у Києві три нових магазини (фотоогляд)

За тиждень LC Waikiki відкрив у Києві три нових магазини (фотоогляд)

06.04.2018 08:10
  513
Микола Маранчак

Нові об’єкти турецького рітейлера розмістилися в ТЦ Rive Gauche, Рітейл Парк Петрівка, а також у київському ТРЦ Караван.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, магазин LC Waikiki в ТЦ Rive Gauche був відкритий 28 березня і став єдиним fashion-рітейлером в першій черзі торгового центру, зайнявши площу 715 кв. м. Торгова точка стала 22-ю в українській мережі і 9-ю у Києві.

“Ми спробували представити найкраще з усього асортименту, враховуючи невелику торгову площу, – прокоментував відкриття регіональний директор LC Waikiki Олексій Гришко. – Завдяки особливостям оновленого концепту 3G light, нам вдалося максимально підкреслити і візуалізувати кожну із зон. Вже сьогодні ми можемо сміливо заявити про досягнуті домовленості з компанією Immochan Україна про розміщення у другій фазі ТРЦ”.

За його словами, у другій фазі Rive Gauche турецький бренд займе локацію на двох рівнях торгового центру. Також рітейлер всерйоз розглядає можливість збільшення корисної площі всередині поточного магазину. “Враховуючи кількість наших покупців в зоні пішої доступності – ми серйозно розглядаємо роботу в двох фазах одночасно”, – додав він.

Ще один магазин мережі відкрився 31 березня в Рітейл Парк Петрівка, який також розпочав свою роботу в цей день на проспекті Степана Бандери, 15 г в Києві, про що RAU вже розповідала детальніше у фоторепортажі. Магазин розмістився в оновленому концепті поряд з торговим об’єктом французького спортивного бренду Decathlon і зайняв площу 1 134 кв. м.

“Ми без роздумів підтвердили одними з перших участь в даному проекті завдяки прекрасній синергії з Ашан і Епіцентром. А розташування на одному з основних транспортних вузлів міста – безперечно вагома перевага”, – розповів RAU Олексій Гришко.

У найближчих планах компанії розмістити в Рітейл Парк Петрівка також групу товарів LC Waikiki Home.

4 квітня відбулося відкриття магазину LC Waikiki у київському ТРЦ Караван. Він став одним з найбільших магазинів мережі в країні – його площа склала 1800 кв. м. У відкритті локації брали участь керівники і художники-оформлювачі з усієї України.

“Ми спробували створити максимально свіжий, просторий і атмосферний магазин. Незважаючи на розташування в радіусі 4 км ще кількох наших торгових точок, ми твердо віримо в успішність цього проекту у довгостроковій перспективі, оскільки Ашан і LC Wаikiki завжди були і будуть сильними трафікостворюючими гравцями будь-якого ТРЦ. Обороти перших днів приємно здивували нас високим середнім чеком і конвертацією”, – поділився регіональний директор LC Waikiki Олексій Гришко.

Урочисте відкриття нового магазину відбудеться 7 квітня. Для української мережі він став 11-м у Києві і 24-м в країні.

У подальших планах компанії – вже протягом найближчих місяців запустити нові торгові об’єкти в Харкові, Херсоні, Одесі, Вінниці, Луцьку, Рівному та Києві.

“На етапі переговорів знаходиться близько 20 проектів як у містах-мільйонниках, так і районних центрах, також на “низькому старті” український онлайн-магазин та розширення лінійки товарів LC Waikiki Home”, – запевнив Олексій Гришко.

Читайте також

Colin’s Україна запускає інтернет-магазин в травні, а до кінця року відкриє ще 7 магазинів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку