Магазин шведського рітейлера H&M відкриється в ТРЦ River Mall

Магазин шведського рітейлера H&M відкриється в ТРЦ River Mall

26.11.2018 08:05
  412
Іван Зайцев

Чергова торгова точка однієї з провідних одежних мереж світу займе площу близько 2900 кв. м на першому поверсі торгово-розважального центру.

Про це RAU повідомило джерело, знайоме з ходом переговорів. За його даними, шведська група вже підписала контракт на розміщення чергової торгової точки в найбільшому ТРЦ Києва на Лівому березі Дніпра.

Нагадаємо, H&M тривалий час був одним з найбільш очікуваних в Україні брендів. Після декількох років роздумів, рітейлер 18 серпня 2018 року відкрив перший магазин в нашій країні в київському ТРЦ Lavina Mall. За два місяці, 18 жовтня, друга торгова точка бренду почала роботу в столичному ж ТРЦ SkyMall. Про подальші плани з розвитку керівництво українського підрозділу шведської групи тоді вважало за краще промовчати. Так що невідомо, чи стане об’єкт в River Mall третім в Україні для компанії, або до цього вона встигне відкрити ще кілька магазинів.

Крім H&M намір розмістити свої торгові точки в River Mall вже підтвердили ряд інших рітейлерів. Так, іспанська група Inditex представить в торгово-розважальному центрі кілька своїх брендів. Магазин Zara займе площу 3511 кв. м, що робить його найбільшим об’єктом мережі в Україні, Massimo Dutti – 678 кв. м, Zara Home – 529 кв. м, Pull & Bear – 798 кв. м, Oysho – 408 кв. м, Bershka – 932 кв. м, Stradivarius – 557 кв. м.

Крім іспанців, в комплексі будуть працювати Сільпо, New Balance, SuperDry, Under Armour, Arena, Hugo, Guess, Анабель Арто, Марафон і багато інших іноземних та вітчизняних брендів.

Довідка. ТРЦ River Mall розташований на Дніпровській набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва неподалік від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендної – більше 62 200 кв. м; ТРЦ – 54 650 кв. м, БЦ – 4484 кв. м, аквазона – 4000 кв. м), плануються торгова та розважальна зони (включаючи аквапарк), бізнес-центр, багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1550 машиномісць. Запуск ТРЦ River Mall запланований на I квартал 2019 року.

Читайте також –

З видом на Дніпро: яким буде київський ТРЦ River Mall (презентація)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку