Генеральним директором мережі Multiplex призначено Віталія Писаренко

Генеральним директором мережі Multiplex призначено Віталія Писаренко

04.12.2018 08:46
  254
Виктор Нагорский

Інна Янакаева залишає посаду СЕО мережі кінотеатрів Multiplex після чотирьох років керівництва компанією.

Як стало відомо RAU, новим генеральним директором компанії призначено Віталія Писаренко, який раніше обіймав посаду комерційного директора Multiplex.

Як повідомляється в офіційному прес-релізі мережі кінотеатрів, пост комерційного директора Віталій зайняв в грудні 2015 року. На цій посаді він відповідав за маркетинг і продажі компанії. За цей час були запущені абсолютно нові сайт і додаток, а щорічна кількість продаваних квитків зросла з 4 млн до 10 млн. При цьому частка Multiplex на українському ринку зросла з 22% до 35%.

У компанії підкреслили, що ці зміни покликані зробити її більш гнучкою і такою, що відповідає вимогам часу. «У нас великі плани, як з розвитку нашого основного бізнесу, так і з інвестицій в нові проекти в суміжних областях. Ми будемо залишатися одноосібним лідером ринку кінотеатрів України, в наступні кілька років плануємо досягти показника в 200 кінозалів. Це цілком під силу нашій команді», – прокоментував своє призначення Віталій Писаренко.

Відзначимо, що Інна Янакаева очолила мережу Multiplex в серпні 2014 року. До цього вона займала інші керівні пости в компанії, зокрема – заступника генерального директора та фінансового директора.

Це вже не перші кадрові перестановки в мережі кінотеатрів в поточному році – на початку листопада в Multiplex змінилася наглядова рада. Зокрема, посаду голови наглядової ради покинув співзасновник компанії Антон Пугач, пост якого зайняв співвласник Multiplex Володимир Трофименко. Також було прийнято рішення припинити повноваження членів наглядової ради Ігоря Князєва та Ігоря Марненко. Замість них до складу ради увійшли засновник і керуючий партнер компанії Baker Tilly в Україні Олександр Почкун і керуючий партнер інноваційного парку UNIT.City Максим Бахматов.

Детальніше про кадрові зміни в компанії, а також про плани розвитку мережі кінотеатрів, Віталій Писаренко розповів у великому інтерв’ю для RAU.

Читайте також –

Multiplex відкриває перший в Україні кінотеатр-лоукостер


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку