Fozzy Group інвестувала в оновлення автопарку 5,2 млн євро

Fozzy Group інвестувала в оновлення автопарку 5,2 млн євро

12.02.2018 03:22
  455
Ukrainian Retail Association

Один з найбільших рітейлерів України компанія Fozzy Group придбала в лізинг 40 вантажних автомобілів класу Євро 5 Mercedes-Benz Actros.

Загальна вартість контракту із закупівлі автомобілів склала 5,2 млн євро, повідомив на прес-конференції в Києві директор з логістики Fozzy Group Мачей Гавронскі. «Повний контракт – це 5,2 млн євро. Це фінансування ми зробили через компанію ОТП Лізинг», – сказав Мачей Гавронскі, уточнивши, що машини будуть використані для заміни наявної техніки в парку компанії Сільпо-Фуд. Вони призначені для перевезень продуктів харчування торговельним мережам Сільпо, Le Silpo, Фора, Fozzy C&C і Thrash!.

«Інвестиції в поліпшення бізнес-процесів допомагають нам утримувати провідні позиції на ринку рітейлу. Зараз ми оновлюємо свій автопарк 40 абсолютно новими вантажними автомобілями класу Євро 5 – Mercedes-Benz Actros. Вибір на користь цієї моделі ми зробили, виходячи з її надійності та безпеки. Крім того, це інвестиції не тільки в майбутнє нашого бізнесу, а й в екологію нашої країни. Ми хочемо максимально наблизити автопарк Fozzy Group до європейських стандартів і скоротити рівень викидів шкідливих речовин в атмосферу», – підкреслив Мачей Гавронскі.

Він також зазначив, що зараз автопарк Fozzy Group складається з 579 автомобілів, частину з яких компанія планує вивести з експлуатації, замінивши новою технікою. «Плануємо подальше оновлення автопарку і ведемо переговори з Mercedes про те, скільки ще автомобілів закупимо і в якій комплектації», – додав Мачей.

Нагадаємо, раніше компанія ОТП Лізинг повідомляла, що всього в 2018 році Fozzy Group планує замінити близько 150 одиниць техніки.

Довідка. Група компаній Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України, працює на українському ринку з 1997 року. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети Сільпо, оптові гіпермаркети Fozzy Cash&Carry, магазини біля дому Фора, дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети Біла ромашка, магазини персональної електроніки Ringoo. Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнес. Основні підприємства промислового напряму Fozzy Group: Ніжинський консервний завод і птахофабрика «Варто».

Читайте також –

Як працює система логістики в мережі магазинів АТБ


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку