Новини магазинів техніки: COMFY, АЛЛО, Фокстрот, Ельдорадо і новий магазин екосистеми Розумного будинку

Новини магазинів техніки: COMFY, АЛЛО, Фокстрот, Ельдорадо і новий магазин екосистеми Розумного будинку

27.03.2018 07:10
  820
Микола Маранчак

У новому огляді — два нових флагмана АЛЛО MAX, COMFY в Рітейл Парк Петрівка, новий експериментальний формат ЖЖУК і скільки податків заплатив Фокстрот в 2017 році.

АЛЛО

Мережа магазинів цифрової техніки і електроніки Алло поповнилося відразу двома флагманами у форматі АЛЛО MAX. Як повідомляє рітейлер, перший з них, площею 500 кв. м, урочисто відкрився 23 березня в Харкові за адресою вул. Сумська, 39. Відкриття ще одного АЛЛО MAX заплановано на 30 березня в київському ТРЦ Проспект. В асортименті представлений великий вибір смартфонів і мобільних телефонів, планшети, гаджети та електротранспорт, ноутбуки, телевізори, фото – та побутова техніка.

COMFY

29 березня в Рітейл Парк Петрівка в Києві, розташованому на проспекті Степана Бандери, 15 г, відкриється новий магазин COMFY. Про це повідомляє компанія на своєму офіційному сайті. Однією з особливостей магазину стане наявність у ньому спеціальної квест-кімнати.

Нагадаємо, в цей же день також відбудеться урочисте відкриття самого Рітейл Парку Петрівка, девелопером якого виступає компанія Immochan Ukraine. Концепція рітейл парку передбачає облаштування значних площ для великих магазинів з окремими входами, де пропонується широкий асортимент товарів. Загальна площа першої черги об’єкта складе 12 000 кв. м.

Фокстрот

Компанія Фокстрот заплатила в державний бюджет в 2017 році понад 500 млн грн податків. Про це RAU повідомила прес-служба мережі. Загальна сума становила 534 781 357 гривень податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. Це на 30% більше, ніж у минулому році.

“Оплату податків розуміємо як показник нашої соціальної відповідальності, – говорить В’ячеслав Поврозник, виконавчий директор мережі Фокстрот. – Наше завдання – працювати ефективно і з дотриманням законодавства, створювати робочі місця та платити податки, за рахунок яких українці будуть мати якісні державні послуги (освіту, медицину, соціальний захист), гідну інфраструктуру (дороги, громадський транспорт, школи, поліклініки, лікарні, дитячі садки), надійну оборону і т. д”.

Станом на березень 2018 року мережа Фокстрот налічує 158 супермаркетів у 90 містах України торговою площею 151 000 кв. м. Кількість учасників програми лояльності “Фокс клуб” на грудень-2017 досягло 7 млн чоловік.

Ельдорадо

У Києві на проспекті Визволителів, 17 відкрився 40-ий оновлений магазин Ельдорадо. Згідно з інформацією на сайті компанії, на локації представлений новий принцип зонування зони обслуговування, а також зона звуку.

ЖЖУК

Мережа магазинів гаджетів ЖЖУК відкрила в Сумах новий експериментальний формат магазину. Як повідомляє у себе на Facebook компанія, торгова точка знаходиться на вул. Іллінській, 12. В оновленому інтер’єрі додали більше дерева, частково змінили дизайн.

Mi Home&Service

Компанія NIS відкрила 23 березня у Тернополі магазин екосистеми “розумного будинку” Mi Home&Service. За інформацією на офіційному сайті мережі, торгова точка знаходиться за адресою вул. Руська, 16. В асортименті смартфони і екшн-камери, ноутбуки, телевізори, роботи-пилососи і розумні валізи, навушники та іграшки для дітей, панорамні камери і інші гаджети екосистеми Xiaomi і MiJia.

Читайте також наш попередній огляд

Нові магазини техніки: Майстерня, 21, TTT.ua, ЖЖУК і NEFF


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку