У мережі Брусничка новий керівник – Сергій Бєляєв

У мережі Брусничка новий керівник – Сергій Бєляєв

16.05.2018 04:43
  254
Виктор Нагорский

Компанію Український Рітейл, що входить до групи СКМ Ріната Ахметова і розвиває торговельну мережу Брусничка, з 16 травня очолив Сергій Бєляєв.

Як повідомила RAU прес-служба рітейлера, головними завданнями Бєляєва на посаді будуть загальне керівництво компанією відповідно до стратегічних бізнес-цілей, розвиток потенціалу торгової мережі як активного учасника ринку українського рітейлу, і управління інвестиційним портфелем.

«В останні роки перед компанією Український Рітейл, як і перед будь-яким українським бізнесом, стоять серйозні зовнішні виклики. Незважаючи на це, компанія демонструє позитивну динаміку. Зараз Український Рітейл оновлює стратегію своєї діяльності – в найближчі п’ять років перед нами стоятимуть серйозні цілі щодо розвитку компанії і розширення її присутності на ринку», – прокоментував своє призначення Сергій Бєляєв.

Топ-менеджер працює в торговельній мережі вже три роки. Раніше він обіймав посаду фінансового директора, а з 20 квітня 2017 року був призначений на посаду виконуючого обов’язки директора компанії Український Рітейл.

Сергій закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю фінанси та кредит. У 1992 році завершив навчання в Українській банківській школі (кваліфікація – фахівець банківської справи), а в 2014-му – Києво-Могилянську Бізнес Школу, отримав ступінь MBA (програма «Енергія Знань»).

Свою трудову діяльність Бєляєв почав в 1992 році в Кіровоградському регіональному відділенні Промінвестбанку. Пройшов шлях від посади економіста до керуючого філією банку в Одесі. Пізніше обіймав посаду директора департаменту корпоративних клієнтів в «АКБ «Київ», а також директора з фінансів в «ДТЕК Крименерго».

Довідка. Компанія Український Рітейл була заснована 13 вересня 2006 року. Вона входить до складу фінансово-промислової групи СКМ і здійснює розвиток торговельної мережі під ТМ Брусничка. Торгові об’єкти мережі працюють у форматі «магазин біля дому» площею 300-400 кв. м і асортиментом близько 6 000 позицій.

За результатами 2017 року компанія зайняла 7 місце серед українських торгових мереж за кількістю магазинів. Станом на січень 2018-го мережа Брусничка об’єднувала 101 магазин в Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Луганській, Запорізькій та Полтавській областях. Центральний офіс компанії розташований в Дніпрі, а загальна чисельність співробітників перевищує 2 600 осіб.

Читайте також –

Топ-10 найбільших торговельних мереж України за сумарною торгівельною площею


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку