BILLA відкрила в Києві оновлений магазин (фотоогляд)

BILLA відкрила в Києві оновлений магазин (фотоогляд)

05.05.2018 09:00
  235
Микола Маранчак

Оновлений магазин BILLA відкрився 22 квітня на вулиці Андрія Малишка, 3.

Про це австрійська продуктова мережа сповістила на своєму офіційному Facebook. Магазин розташований на Дарниці в районі ТЦ Дитячий Світ і був вперше відкритий в 2012 році, ставши на той момент дев’ятим об’єктом австрійського рітейлера в столиці. Торгова площа супермаркету складає близько 1000 кв. м. В асортименті представлені молочна продукція, сири, бакалія, фрукти, овочі, різноманітні м’ясні вироби, алкогольні та безалкогольні напої, випічка. Розвиток власного виробництва дозволяє представити в торговій точці широкий вибір м’ясних та рибних копченостей, приготованих прямо в магазині. У відділі кулінарії покупці можуть придбати свіжі супи, салати, сендвічі, а також замовити приготування піци.

Нагадаємо, рітейлер в найближчі п’ять років має намір істотно збільшити кількість магазинів мережі в Києві. Компанія продала або закрила свої торгові точки в Харкові, Одесі, Дніпрі, Краматорську, Нікополі, Херсоні та Запоріжжі.

У квітні компанія також відкрила по торгівельній точці в Ірпені, який став тут першим супермаркетом мережі, і в Житомирі.

Фотографіями з відкриття оновленого магазину на вулиці Андрія Малишка, 3 BILLA поділилася на своїй офіційній сторінки в Facebook.

Читайте також

Оксана Мандзюк, BILLA: Найскладніший період ми вже пройшли


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку