Фінансовим директором Arricano призначений Лаурі Рейнберг

Фінансовим директором Arricano призначений Лаурі Рейнберг

16.08.2018 01:35
  183
rau

Раніше він обіймав посаду керівника відділу фінансового контролю.

Про це RAU повідомила прес-служба Arricanо Real Estate Plc. Лаурі Рейнберг приєднався до команди Arricano в жовтні 2017-го в якості керівника відділу фінансового контролю. До роботи в компанії обіймав посаду фінансового директора Pocopay, великої естонської компанії, що займається онлайн-банкінгом. Понад 14 років займав керівні позиції в департаменті фінансів в Swedbank, в тому числі посаду фінансового директора відділу фінансової реструктуризації та відновлення, а також посаду фінансового директора відділу Swedbank за операціями в Східній Європі. З 2007 по 2009 Лаурі працював фінансовим директором компанії Retail Real Estate S.A. в Україні (раніше – Expert Capital S.A.).

Лаурі отримав ступінь магістра управління бізнесом в Естонській бізнес-школі в 2002 році та бакалавра в університеті Тарту в 1995 році.

На позиції фінансового директора Arricano Лаурі Рейнберг відповідатиме за фінансову стратегію, облік, планування і аналіз, а також за оподаткування та бюджетування компанії. Михайло Меркулов, CEO Arricano: «Ми раді вітати Лаурі в нашій команді Arricano. Перед фінансовим департаментом стоїть ряд завдань, які передбачають швидкий пошук нестандартних рішень. Ми вже довели українському ринку, що навіть в умовах кризи компанія може підвищити компетентність і демонструвати двозначне зростання фінансових показників».

«Фінанси – це найпрозоріша, оцифрована і монетарізірованная сфера корпоративної діяльності, де легко прорахувати KPI і ефектність. У Arricano є свої авторські комерційні напрацювання, налагоджені бізнес-процеси і новаторські ідеї щодо розвитку даного напрямку », – розповідає Лаурі Рейнберг, фінансовий директор Arricano.

Читайте також –

Призначення в рітейлі: NOVUS, Алло, Lamoda, Multiplex, Metro та інші компанії


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку