Arber запускає сервіс індивідуального пошиття в магазинах мережі

Arber запускає сервіс індивідуального пошиття в магазинах мережі

19.12.2017 11:10
  262
Ukrainian Retail Association

Мережа магазинів Arber впроваджує нові персональні сервіси для клієнтів, одним з яких стане послуга індивідуального пошиття Fashion Tailor by Gregory Arber.

Як повідомила RAU пресс-служба компанії Аrber Fashion Group, вже зараз клієнти можуть скористатися новою послугою у флагманських магазинах мережі Arber. В компанії зазначають, що до цього часу індивідуальне пошиття, так званий tailoring класичного британського формату made to measure, або MTM, був прерогативою бутиків локальних ринків преміум-сегмента. Але саме МТМ-формат дозволяє створити чоловічий костюм гарної якості за 3-4 тижні.

За словами генерального директора Аrber Fashion Group Вадима Золотаревського, створення якісного та модного індивідуального стилю, доступного для українців і є головною метою проекту Fashion Tailor by Gregory Arber.

«Бренд індивідуального пошиття носить ім’я нашої преміальної лінії – Gregory Аrber. Ми знаємося на створенні індивідуальних концептів чоловічого стилю з 1990 року. При цьому Arber є майже в кожному великому місті України, і в наших колекціях кожен виріб – відображення багаторічної культури кравецької майстерності. Тому ми вважаємо себе спроможними йти ще ближче до наших клієнтів та відтворити персональний підхід в масштабах усієї України», – прокоментував запуск послуги Вадим Золотаревський.

Він також підкреслив, що ця модель інноваційна не тільки для України, а й узагалі для міжнародного fashion-ринку та retail-форматів: уперше послугу з індивідуального пошиття та набір якісних супровідних послуг преміум-класу можна замовити в бренду сегмента мас-маркет по всій території України за ринковою ціною. Вартість готового костюму, створеного персонально для клієнта, варіюється від 5 999 грн до 11 999 грн і залежить від колекцій тканин та індивідуальних потреб клієнта.

В компанії також уточнили, що наразі послуга Fashion Tailor by Gregory Аrber доступна у флагманах мережі Аrber у Києві в ТРЦ Ocean Plaza та на Хрещатику, 13, а також в Одесі по вулиці Грецькій, 26/28. При цьому триває розвиток мережі надання послуг. Уже зараз в мережі Arber надають послуги ательє по всій Україні, у десяти магазинах Києва та трьох магазинах Одеси працюють хімчистки, а послуги з доставки та примірки нових колекцій доступні в Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі та Львові.

Довідка. Arbеr Fashion Group – найбільший вертикально інтегрований fashion-холдинг України. Компанія працює на українському ринку вже більше 27 років. Зараз представлена більш ніж 100 магазинами Arbеr і 30 мегасторами F’91 у всіх регіонах країни.

Власний виробничий комплекс Arbеr Fashion Group включає шість фабрик, які випускають широкий асортимент одягу: піджаково-костюмну групу, джинсові вироби, трикотаж, верхній одяг. Вироби виконуються з матеріалів, що поставляються за прямими контрактами з провідними світовими виробниками

Читайте також –

Мережа мегасторів F’91 впроваджує систему франчайзингу та нову модель продажів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку