Новини ресторанів і кафе: Дуже висока кухня, Реберня, The Journalist, Domino’s Pizza та інші

Новини ресторанів і кафе: Дуже висока кухня, Реберня, The Journalist, Domino’s Pizza та інші

28.01.2019 08:05
  904
Микола Маранчак

«Дуже висока кухня» без меню і офіціантів у Львові, кафе The Journalist на Хрещатику, Kyiv Food Market в Києві біля Арсенальної, новий ресторан Дмитра Борисова в ТЦ Globus та інші нові заклади громадського харчування в Україні.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Kyiv Food Market в Києві біля Арсенальної

Алекс Купер відкриє Kyiv Food Market біля метро Арсенальна весною 2019-го року. Про це ресторатор повідомив на своїй сторінці у Facebook. Майданчик, аналогічний одеському Міському ринку їжі, буде знаходитися в колишній будівлі заводу Арсенал за адресою вулиця Московська, 4.

Kyiv Food Market, за словами ресторатора, буде складатися з 26 корнерів, кулінарної школи і поп-ап ресторану. «Більшість учасників вже набрані, але ми ще в пошуку семи проектів, – додав він. – Уже зараз ми активно ведемо будівельні роботи і плануємо відкрити проект цієї весни».

Вже створена сторінка майбутнього закладу в Fаcebook, де викладені перші ескізи: як повинен виглядати Kyiv Food Market і логотип майданчика.

«Дуже висока кухня» без меню і офіціантів у Львові

22 грудня холдинг емоцій !FEST відкрив у Львові ресторан, в якому працюють тільки кухарі та технічний персонал. Гості замовляють страви, грунтуючись тільки на своїх смаках і бажаннях. Як повідомляє компанія, в різні дні команду кухарів очолюють різні шефи, які виконують побажання гостей, використовуючи свої вміння і власний стиль. Команди можуть очолювати також гостьові кухарі, що дозволить залучати приїхавших на гастролі зірок.

«Дуже високу кухню» компанія поки називає більше “гастрономічним експериментом”, ніж звичним рестораном. Заклад розташований на горищі площі Ринок, 14 (над Найдорожчою ресторацією Галичини).

!FEST відкриє в Києві триповерховий ресторан Реберня і бар П’яна вишня

Заклади львівського холдингу емоцій! FEST почнуть роботу в кінці весни 2019 року на Андріївському узвозі. Як пише The Village, м’ясний ресторан зі ставкою на ребра буде відкритий за прикладом простору «Реберня під Арсеналом» у Львові.

У Києві вже працює кілька монопродуктових барів П’яна Вишня, паб-філія Театра пива ПРАВDА на Хрещатику, Львівські пляцки, Львівська копальня кави та Львівська Майстерня Шоколаду: бренди, які також належать холдингу.

Станом на січень 2018 року !FEST належало понад 40 закладів в Україні, одне – в Чехії, два – в Польщі. Велика частина з них діяла по франчайзингу. Одна з особливостей багатьох ресторанів холдингу – їх далеко не завжди легко і швидко знайти. Часто заклади ховаються за непримітними вивісками, приховані в житлових будинках або колишньому кріпосному рові.

Domino’s Pizza в Одесі та Києві

Міжнародна компанія Domino’s відкрила в Одесі новий заклад за адресою вул. Академіка Вільямса, 73. Про це компанія повідомила у себе в Facebook. Заклад став п’ятим в цьому місті. Також мережа обзавелася новою точкою в столиці за адресою вул. Антоновича, 165.

Domino’s Pizza – міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році, налічує понад 15 000 закладів у 90 країнах світу із загальною кількістю співробітників понад 300 000. В Україні компанія працює з 2010 року. За 7 років діяльності Domino’s Pizza в Україні було відкрито понад 40 закладів в Києві, Одесі та Броварах.

Кафе The Journalist на Хрещатику

Поруч з магазином Всі.Свої на Хрещатику розпочало роботу кафе The Journalist. «Наш заклад розташовано в будівлі Національної спілки журналістів України. Ця будівля та історія журналістики представляють для нас цінність», – пояснили виданню The Village в закладі вибір назви.

У кавовій карті The Journalist класичні кавові напої та кава ручного приготування на зразок аеропреса і пуровера. Крім того, в меню можна знайти три види чаю і вино. До напоїв в закладі пропонуються солодкі та солоні закуски. Серед іншого – сендвічі, круасани і закуски до вина.

WOG Cafe в форматі кафе-магазин в аеропорту Бориспіль

WOG Cafe розташоване на третьому поверсі пасажирського терміналу D міжнародного аерпорт Бориспіль, і працює за графіком 24/7. Загальна площа закладу 47 кв. м. Про відкриття RAU повідомила прес-служба компанії. У меню кафе представлені хот-доги, сендвічі, салати, весь асортимент кавових напоїв і багато іншого.

«Наш заклад в Борисполі незвичайного формату – ми поєднали асортимент кафе і магазину. Крім улюблених страв і напоїв, в кафе також будуть представлені товари в дорогу і преса », – розповідає Максим П’ятаков, начальник управління громадського харчування WOG.

Олександра Даниленко, директор роздрібних продажів WOG, зазначає, що, за попередніми розрахунками, в закладі планується обслуговувати близько 800 клієнтів на добу.

Новий ресторан Дмитра Борисова в ТЦ Globus

12 грудня на фудкорті -1 поверху ТЦ Globus відкрився новий ресторан “Свіжість” від Дмитра Борисова. Як повідомляє офіційний сайт торгового центру, ресторан працює в форматі smart casual. Меню включає в себе суші: Філадельфію з лососем, спайс-роли з лососем, футомакі з тунцем, салат цезар з куркою, місо-суп та інше.

Menya Musashi в Lavina Mall

20 грудня на фудкорті ТРЦ Lavina Mall відкрилася нова точка мережі раменних японської франшизи Menya Musashi. Як пише The Village, в закладі 98 посадочних місць. В меню представлено сім видів рамена, які можна урізноманітнити додатками на зразок курки, свинини або шиітаке. Також в закладах мережі пропонують рис, локшину, салати та десерти.

Новий Menya Musashi розташований в окремому приміщенні на другому поверсі Lavina Mall.

Мережа представлена в Києві на Подолі, вулицях Лютеранській і Гончара, біля станцій метро «Площа Льва Толстого» і «Вокзальна», в ТРЦ Smart Plaza Polytech і Dream Town.

Not Only Fish

Міжнародний холдинг Bulldozer Group відкриє 31 січня новий ресторан Not Only Fish. Як пише Posteat, заклад буде розташовано в Києві на вул. Велика Васильківська, 94. Гостей ресторану чекає меню японської кухні з перуанськими акцентами від шеф-кухаря Олександра Алфімова, який зовсім нещодавно повернувся з Гонконгу. Власне бачення напоїв презентує український шеф-бартрендер Олег Якобенко.

Bulldozer Group відомий своїми проектами в Гонконзі, Дубай, Майамі та безлічі інших міст і країн. Серед них такі ресторани, як: CIPRIANI, Crab Market, ICHU, Gaia та інші.

У Сингапурі відкрили кафе на честь кота Пушина

6 січня у Сингапурі розпочало роботу pop-up кафе Pusheen x Kumoya. Про це повідомляє Buro 247. Дизайн закладу натхненний загальним інтернет-улюбленцем – котиком Пушиним, персонажем коміксу Everyday Cute, створеного Клер Белтон і Ендрю Даффом. Кафе пропрацює лише до березня 2019 року. Середня вартість страв – $15-17.

Читайте також наш попередній огляд –

Новини ресторанів і кафе: фуд-хол в Lavina Mall, доставка McDonald’s, Urban Space 500 в Києві, Пузата Хата та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку