Шаурма від мільярдера: власник МХП Юрій Косюк йде у стріт-фуд
Власник найбільшого в Україні виробника курятини відкрив першу точку, де готують шаурму під брендом Döner Market, в планах – ще близько двох тисяч.
Перший заклад нового проекту Юрія Косюка відкрився 23 вересня в Києві. Як розповів LIGA.net керівник управління роботи з франчайзингу в МХП Дмитро Морозов, проект, як і три попередні (М’ясомаркет, Секрети Шефа та закусочна “Хо Перекусити?”), будуть розвиватися по франшизі. Сума входу в проект для партнерів компанії, за його словами, не перевищить $8000-10 000.
За словами Юрія Косюка, протягом двох років МХП разом із партнерами відкриє в Україні близько двох тисяч точок Döner Market. Дмитро Морозов повідомив, що наступна точка мережі відкриється в Черкасах уже наприкінці цього тижня. “Це буде об’єднаний із М’ясомаркетом Döner Market, оскільки ми тестуємо цей формат у декількох варіаціях”, – додав він.
Загалом же, за словами Морозова, в планах МХП – створення цілого маркет-плейсу для бізнесу, коли партнери холдингу зможуть працювати відразу в декількох форматах, що пропонує компанія.
Нагадаємо, що 18 вересня МХП представив киянам перший в столиці М’ясомаркет – в ЖК «Софія» за адресою Софіївська Борщагівка, вулиця Миру, 36. Раніше торгові точки мережі відкрилися в Миколаєві, Кропивницькому, Сумах, Ковелі, Черкасах і Дубно. Всього до кінця року компанія планує відкрити близько 50-ти магазинів нового формату в різних регіонах країни. Кожен з них буде відповідати запитам місцевого споживача.
Читайте також –