Де раки зимують: як створити успішний фаст-фуд стартап і почати продавати франшизу
Засновники Раки & Еклери про поєднання непоєднуваного, ідеї і початок бізнесу, перехід зі стріт-фуду в ТРЦ і появі перших франчайзі. Мережа швидкого харчування Раки & Еклери працює в новому для України концепті «незвичайна здорова їжа». Звідки прийшла ідея бізнесу з оригінальним меню, що складається з раків і еклерів, як вдалося всього за півроку запустити франшизу, … Читати далі Де раки зимують: як створити успішний фаст-фуд стартап і почати продавати франшизу
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити