
Фінансова директорка Eva Лілія Воленко визнана однією з найкращих CFO України


На сайті Кабінету Міністрів України оприлюднено Постанову від 26 серпня 2020 року № 760, якою встановлюються додаткові обмеження, а також продовжено дію адаптивного карантину до 31 жовтня 2020 року.
Згідно змін до Постанови КМУ від 22.07.2020 року № 641 посилюються карантинні заходи у «зеленій» та «жовтій» зоні. Так, на території регіону (адміністративно-територіальної одиниці), на якій установлено «зелений» рівень епідемічної небезпеки забороняється проведення концертів, дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо).
На території регіону (адміністративно-територіальної одиниці), на якій установлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки забороняється робота після 24:00 та до 7:00 суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
Асоціація рітейлерів України звертає увагу і нагадує, що при організації діяльності закладів торгівлі, громадського харчування тощо необхідно, в тому числі, керуватись тимчасовими рекомендаціями, затвердженими постановами Головного санітарного лікаря України та розпорядженнями органів місцевої влади.
Читайте також –