Мʼясторія запустила у Києві магазин у новому форматі “Meat Bar”
Перша М`ясторія у форматі Meat Bar відкрилась на Софійській площі. У закладі немає офіціантів, готові страви й напої можна брати з вітрин і полиць.
Як повідомляє Posteat, в закладі можна знайти фірмові страви на виніс або швидко перекусити на місці. У меню представлене томлене мʼясо, гарніри, мʼясні бокси, бургери, шашлик, «мʼясторіс» (мʼясо з овочами та соусом у тонкому лаваші, підсмаженому на грилі) та інше. Meat Bar знаходиться на вулиці Володимирській, на місці колишньої кав’ярні BaoBab. Заклад працює з 9 до 20 години.
М’ясний магазин з продажу стейків М’ясторія було створено у вересні 2015 року під егідою Миргородського м’ясокомбінату. Перший магазин бренду був відкритий на лівому березі Києва в районі житлового масиву Осокорки. Станом на липень в Києві працює сім магазинів мережі. Засновник М’ясторія – Андрій Усенко.
Читайте також
Їсти подано: нові ресторани, які відкрилися під час війни у Києві та інших містах України