Без козирів: керуюча компанія мережі “Козирна карта” закрита

Без козирів: керуюча компанія мережі “Козирна карта” закрита

13.02.2019 12:41
  442
Іван Зайцев

Найбільша ресторанна мережа Києва Козирна карта, куди на піку розвитку входило понад 100 закладів, остаточно припинила роботу.

Цей матеріал також доступний російською мовою

За даними порталу Liga.net, з 1 лютого мережа Козирна карта перестала працювати – офіс компанії закритий, офісні телефони компанії відключені, а її власники не відповіли на запити видання. Нагадаємо, головна особливість мережі полягала в єдиній програмі лояльності: надання клієнтам гарантованих знижок від 10% і більше у всіх закладах, які входять в об’єднання Козирна карта. При цьому ресторани могли належати різним власникам, вести незалежну маркетингову та цінову політику.

Зокрема, в різні роки мережа включала такі відомі кіянам і гостям столиці заклади, як Шато де Флер, Хуторок, Да Вінчі, Нобу, Козачок, Казбек, Amber, Хінкалі, Кувшие, Муракамі, Баккара, мережі Автогриль, Мисливець, FM Group (Рукола, Хмелі-сунелі, Баклажан, Syndicate та інші), La Famiglia (Vino e Cucina, Piccolino, Toscana Grill, Catch тощо) і багато інших.

Але криза 2008-09 років і економічна рецесія з 2013 року , конфлікти з владою і звинувачення на адресу керівника Козирної Карти Андрія Задорожнього привели до того, що бізнес мережі почав відчувати великі проблеми. Ряд мереж і окремих закладів, що входили в компанію, припинив співпрацю із нею і почав вести бізнес самостійно. Схоже, що остаточна крапка в історії одного з найсміливіших і успішних ресторанних проектів України була поставлена ​​на початку лютого цього року.

Як повідомили Liga.net опитані ресторатори, з початку лютого кожен ресторан приймає самостійно рішення, як далі працювати й обслуговувати чи ні дисконтні карти, видані мережею. Наприклад, в ресторані Хінкалі їх уже не приймають, а в Спотикачі, за словами співробітника закладу, вони будуть діяти півтора місяця, після чого їх замінять картками ресторану.

За матеріалами Liga.net

Читайте також –

Їжа-2019: головні тенденції ресторанного ринку в цьому році


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку