Watsons Україна відкриває магазин в новому форматі “beauty”

Watsons Україна відкриває магазин в новому форматі “beauty”

22.10.2018 01:37
  245
rau

Відкриття торгової точки нового для України формату один з лідерів вітчизняного ринку drogerie запланував на 27 жовтня.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії Watsons Україна. Як наголошується в релізі, магазин буде знаходитись в Києві за адресою вулиця Гната Юри, 20, в ТРЦ Kvadrat Shopping Mall.

У магазині нового формату, крім іншого, представлений асортимент декоративної косметики та косметики по догляду за шкірою. Також в торговій точці особливо широко представлений ексклюзивний асортимент Watsons. В тому числі ​​ексклюзивна органічна косметика Naturals by Watsons. А також – безліч нових брендів і найменувань корейської косметики, яка вже полюбилася українським покупцям. З коротким відео-оглядом можна ознайомитися за посиланням.

Нова атмосфера для шопінгу – частина стратегії Watsons Україна надати українцям клієнтський досвід, що вже впроваджений в більш ніж 15 000 магазинах Групи компаній A.S. Watson Group по всій Азії і Європі.

«Бути клієнтоорієнтованими для нас – значить чути бажання і потреби наших клієнтів, дарувати їм легкий і комфортний формат шопінгу, для того, щоб вони залишали наші магазини з посмішкою на обличчі, – коментує генеральний директор Watsons Україна Томаш Вроблевські. – Для цього нам потрібно змінити та поліпшити наші взаємини, бути доступними 24/7, не тільки для покупки, але й для обговорення вражень клієнта від відвідування фізичного магазину Watsons або онлайн. Новий формат магазину – один з таких кроків компанії, щоб бути ближче до клієнта. Це перший, але не останній новий магазин».

У день відкриття гостей і клієнтів очікує безліч розваг, розіграшів, призів. А на наступний день – 28 жовтня – в магазині відбудеться beauty-день із запрошеними beauty-блогерами та візажистами, які зможуть відповісти клієнтам на питання і допомогти з підбором косметики і необхідних товарів.

Довідка. Watsons – найбільша роздрібна мережа торгівлі товарами для краси та здоров’я в Азії. На даний момент мережа налічує більше 4800 магазинів і понад 1400 аптек на 25 ринках Азії і Європи. В їх число входять континентальний Китай, Тайвань, Гонконг і Макао, Сінгапур, Таїланд, Малайзія, Філіппіни, Індонезія, а також Туреччина і Україна.

У мережу Watsons Україна входить понад 400 магазинів і 17 аптек у больее ніж 100 містах. Майже 5000 співробітників обслуговують близько 3 млн покупців щомісяця. У квітні 2018 року Watsons відсвяткувала своє семиріччя в Україні. Восени 2018 року компанія Watsons другий рік поспіль визнана Рітейлером року в drogerie за версією Retail & Development Business Awards.

Читайте також –

Велика угода: Prostor веде переговори про покупку Космо – ЗМІ


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку