Всі.Свої проведе Ukrainian Design Market під час фіналу Ліги Чемпіонів в Києві

Всі.Свої проведе Ukrainian Design Market під час фіналу Ліги Чемпіонів в Києві

24.05.2018 08:07
  184
rau

На Ukrainian Design Market будуть представлені близько ста українських брендів, які запропонують одяг, сумки, рюкзаки, аксесуари, кераміку, предмети декору та гастрономію.

Як пише портал Delo.ua, на час проведення заходів, пов’язаних з фінальним матчем на Кубок європейських чемпіонів, який пройде в Києві 26 травня, найбільший маркет одежних брендів made in Ukraine Всі.Свої організовує особливий простір в форматі pop-up store. Він буде працювати 24-27 травня з 12 до 22 години за адресою Київ, Хрещатик, 34.

За словами керівника Всі.Свої Анни Луковкіної, такий маркет команда проекту робить, щоб змінити ставлення іноземних туристів до сувенірів з України. Замість тризубів і магнітиків гості столиці, які приїдуть на фінал Ліги чемпіонів, зможуть відвезти додому на пам’ять про нашу країну оригінальні авторські речі. «У нас багато дизайнерів, які своїми роботами презентують сучасну, креативну, нову Україну. Ukrainian Design Market збере їх в одному місці та запропонує гостям дійсно щось унікальне, чого вони не зможуть купити в жодній іншій країні», – зазначила Анна Луковкіна.

Читайте також –

Правила бізнесу і життя засновниці Всі.Свої Ганни Луковкіної


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку