Мережа Vapiano планує розширитися до 7 ресторанів в Україні за три роки

Мережа Vapiano планує розширитися до 7 ресторанів в Україні за три роки

24.07.2018 11:16
  245
Ukrainian Retail Association

Бізнесмен Андрій Здесенко має намір активізувати масштабування німецької мережі ресторанів Vapiano в Україні та протягом року відкрити третій заклад в країні.

Про це Здесенко повідомив в коментарі порталу LIGA.net«Протягом року повинні відкритися», – сказав він, зазначивши, що інвестиції у відкриття одного закладу становлять 1,3 млн євро без урахування вартості франшизи. За словами Здесенко, новий заклад може з’явитися на столичному Подолі.

Ресторатор додав, що за умовами франшизи в Україні протягом п’яти років повинно було бути відкрито сім ресторанів. «Свій перший ресторан ми відкрили в 2014 році. І, з огляду на ситуацію в країні, власники мережі зробили для нас канікули на три роки. Цей термін минув, і ми маємо намір виконати заплановане протягом трьох наступних років», – сказав він.

Власник Vapiano в Україні зазначив, що сьогодні в українських ресторанах середній чек становить 170 грн. Київський заклад, за його словами, щодня відвідують 650 осіб, львівський ресторан – близько 500 осіб на день.

Як повідомляла раніше LIGA.net, за перші 4 місяці поточного року в Києві відкрилося 30 нових кафе і ресторанів. Зокрема, в середині лютого власник Grill do Brasil і Star Burger Генадій Медведєв відкрив ресторан Benjamin’s на бул. Лесі Українки. У березні власники мережі Mafia Тарас і Оксана Середюк разом з шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво відкрили ресторан в’єтнамської кухні NAM – Vietnamese Cuisine на Великій Васильківській. На початку квітня на Мечникова співвласники The Bar, The Burger, The Cake Дмитро Заходякін і Аліна Косичкіна презентували великий ресторан української кухні Sho. Дмитро Борисов в квітні відкрив на Хрещатику першу Сидерію Білий налив. На Шота Руставелі відкрився ресторан Kuzen Falafel, на Межигірській – Hum: Hum, на Городецького – Paul, на Антоновича – Gimlet, на території Бессарабського ринку – Prosciutteria Wine and Deli.

За матеріалами: LIGA.net

Читайте також –

На чому заробляють ресторатори – дослідження


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку