У ТРЦ River Mall відкриються Superdry, HUGO, Guess, Levi’s і Аnabel Arto

У ТРЦ River Mall відкриються Superdry, HUGO, Guess, Levi’s і Аnabel Arto

18.09.2018 12:47
  340
Ukrainian Retail Association

У торгово-розважальному центрі River Mall, що будується в Києві, відкриються магазини, які на українському ринку представляє компанія Ultra Group і вітчизняний виробник білизни та одягу Аnabel Arto.

Як повідомляє прес-служба ТРЦ, River Mall продовжує поповнювати пул орендарів провідними європейськими торговельними марками, що пропонують одяг на кожен день і для особливих випадків. При цьому багато операторів відкривають в торгово-розважальному центрі об’єкти з новим дизайном і оригінальними рішеннями.

Так, магазин Superdry в ТРЦ буде відкрито в індустріальному стилі, а торгова точка Guess постане в новому білому концепті “С5.1”. Бутік HUGO і зовсім буде відкритий в новому для світового ринку форматі. У новому білому концепті Pioneer відкриється і магазин Levi’s, що дозволить представити покупцям розширений асортимент товарів. Відзначимо, що всі зазначені бренди на українському ринку розвиває компанія Ultragroup.

Крім цього, River Mall повідомив про приєднання до проекту торгової марки Аnabel Arto – українського виробника нижньої білизни, купальників, пляжного та домашнього одягу.

Брокером торгово-розважального центру виступає компанія Colliers International Україна.

Довідка. ТРЦ River Mall будується на Дніпровській набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва недалеко від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендною – більше 62 200 кв. м; ТРЦ – 54 650 кв. м, БЦ – 4484 кв. м, аквазона – 4000 кв. м), плануються торгова та розважальна зони (включаючи аквапарк), бізнес-центр, багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1 550 машиномісць.

Читайте також –

З видом на Дніпро: яким буде київський ТРЦ River Mall (презентація)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку