У Києві набула чинності заборона на нічний продаж алкоголю

У Києві набула чинності заборона на нічний продаж алкоголю

24.10.2018 01:29
  193
rau

Заборона на продаж алкоголю вночі не стосується ресторанів і кафе, у яких є ліцензія на роздрібну торгівлю алкогольними напоями. Магазини штрафуватимуть мінімум на 1700 грн.

Як пише портал delo.ua, 24 жовтня вступило в силу рішення Київради про заборону продажу алкоголю з 23 до 10 годин. Такі повноваження місцева влада отримала завдяки закону 3149. Київ це право реалізував 27 вересня.

Тепер місто має підстави виписувати штраф за нічний продаж алкоголю, якщо у суб’єкта підприємницької діяльності є ліцензія на продаж алкоголю. Розмір штрафу за продаж алкоголю у заборонений час – 1700 грн. При цьому обмеження не поширюється на ресторани і кафе, у яких є ліцензія на роздрібну торгівлю алкогольними напоями. Перш ніж почати виписувати штрафи, Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА повинен повідомити всі господарюючі суб’єкти про даний обмеження.

Нагадаємо, що в кінці вересня Київрада схвалила рішення, яке передбачає заборону продажу спиртовмісних напоїв з 23:00 до 10:00. За таке рішення проголосували 77 з 85 депутатів Київради.

Читайте також –

https://rau.ua/news/fotoreportazh/oko-zub-fotoreportazh/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  59
Усі новини ринку