Перший пішов: McDonald’s вперше закрив заклад в Україні

Перший пішов: McDonald’s вперше закрив заклад в Україні

12.04.2018 01:02
  934
Ukrainian Retail Association

Ресторан McDonald’s біля метро Печерська в Києві припинив роботу. Це перший випадок закриття ресторану міжнародної мережі в Україні, без урахування зони АТО і Криму.

Про закриття закладу на Печерську написав портал The Village Україна. Як уточнили RAU в прес-службі McDonald’s Україна, закриття ресторану сталося через закінчення терміну дії орендної угоди. При цьому компанії та власнику приміщення не вдалося домовитися про пролонгацію договору оренди на прийнятних для MсDonald’s умовах.

«Наш заклад припинив роботу у зв’язку із закінченням дії договору на оренду приміщення. Нова запропонована орендна ставка була економічно невигідною для компанії McDonald’s», – уточнили в прес-службі ресторанної мережі.

Відзначимо, що це перший випадок закриття MсDonald’s в Україні з 2014 року, коли компанії довелося припинити роботу закладів в Криму і на сході України. Тоді мережа втратила вісім ресторанів – три в анексованому Росією Криму та п’ять у зоні проведення АТО. З тих пір українська мережа міжнародної компанії постійно росла і до початку 2018 року об’єднувала вже 83 ресторани в країні.

Лише в минулому році було відкрито чотири нові ресторани і ще п’ять реконструйовано. Цього року MсDonald’s планує запуск чотирьох закладів та оновлення ще восьми. За словами генерального директора MсDonald’s Україна Гжегожа Хмелярского, інвестиції в розвиток мережі в 2018-му складуть мінімум 440 млн грн.

Читайте також –

Гжегож Хмелярскій, McDonald’s: У минулому році інвестували в Україну 330 млн грн


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку