Lenovo запустила український інтернет-магазин

Lenovo запустила український інтернет-магазин

15.01.2018 12:00
  188
Дарья Златьева

Компанія в Україні запустила новий портал lenovo.ua з онлайн-магазином.

Згідно повідомлення компанії, сайт стане єдиною інтернет-майданчиком, де користувачі зможуть отримувати актуальну інформацію про нові пристрої компанії і події зі світу електроніки, купувати техніку Lenovo і Motorola.

Компанія вирішила відійти від традиційної концепції сайту, щоб перетворити його в щось більше, ніж просто сховище стандартизованої інформації. В результаті користувач отримує цілий ряд переваг – надійність послуг, зручність покупки, можливість бути в курсі технологічних нововведень і основних тенденцій IT-сфери.

Покупцеві можливість першим замовляти найгарячіші новинки ще до того моменту, як вони з’являться на роздрібному ринку України.

Тарас Джамалов, генеральний директор Lenovo в Україні: «Ми створили інтернет-ресурс, який об’єднує функціональність, інформативність, простоту і естетичну привабливість. Це більше, ніж просто сайт – це інформаційна платформа, яка дає можливість стати ближче до наших клієнтів, розповісти їм, чим живе компанія, і запропонувати захоплюючу подорож у світ технологій».

lenovo.ua доступний для читачів і покупців на двох мовах – українською та російською. Покупку можна оплатити банківською картою або при отриманні, замовити кур’єром або забрати самостійно.

На сайті можна знайти вичерпну інформацію про сервісне обслуговування, задавати питання фахівцям, оновити драйвера пристроїв. У блозі Lenovo користувачі можуть знайти докладні огляди, новинки бренду і презентації технологій, можливості пристроїв, інформацію про основні події компанії і прочитати інтерв’ю з представниками бренду на теми перспектив його розвитку, тенденцій IT-ринку в Україні та світі, дізнатися про особливості технічних рішень для різних сегментів користувачів і багато чого іншого.

У перспективі планується запуск локального форуму, який допоможе об’єднати зусилля технічних фахівців компанії і експертів в сфері технологій, щоб допомагати користувачам у вирішенні їхніх питань, а також стане майданчиком, де зможуть спілкуватися українські «гіки» і інноватори.

Ігор Маньковський, керівник інтернет-магазину Lenovo: «З оновленням магазину ми зробимо процес онлайн-покупки пристроїв максимально простим, швидким і доступним на всій території України. Придбання техніки на офіційному сайті – це гарантія якості і безпеки. Ми розробили максимально комфортний для користувача інтерфейс, забезпечуємо високий рівень сервісу і надійність послуг ».

Довідка. Lenovo – світовий лідер в розробці і виробництві інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу. Капіталізація компанії – $ 43 млрд, вона входить в список найбільших міжнародних компаній Fortune Global 500. Серед продуктів і послуг компанії: ПК (включаючи ігрову лінійку Legion і бренди Think і Yoga), робочі станції, сервери, системи зберігання даних, системи SmartTV, а також сімейство мобільних продуктів, включаючи смартфони, в тому числі бренд Motorola, планшети і додатки.

Читайте також –

Електронний рік: підсумки українського e-commerce за 2017-й


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку