Космо відкрило магазин нового формату на Майдані Незалежності в Києві

Космо відкрило магазин нового формату на Майдані Незалежності в Києві

29.10.2018 02:50
  282
rau

Торгова точка незвичайної для мережі концепції почала роботу 23 жовтня прямо на виході зі станції метро Майдан Незалежності. 

Про це RAU повідомила прес-служба мережі. Площа торгового об’єкта склала 165 кв. м. Особливістю нового формату став просторий, світлий простір торгового залу з широкими проходами, вдосконаленою викладкою товарів, а також більш зручне зонування товарів за категоріями. У новому Космо представлені всі основні категорії товарів для краси, парфумерія, товари для дітей та догляду за будинком, у тому числі широкий вибір ексклюзивних брендів, лаконічні і продумані покажчики груп товарів і відділів, зручна простора касова зона.

«Світ розвивається все швидше, навантаження все більше, а вільного часу все менше. І в цей цінний відрізок вільного часу дуже хочеться робити покупки не як обов’язок, а отримувати задоволення від процесу, розважатися. Саме тому, ми відкриваємо магазини так, щоб це було максимально зручно і щоб кожна покупка радувала, розважала, робила краще життя наших клієнтів і здійснювала їх бажання», – прокоментувала маркетинг директор Суматра-Лтд Надія Ганулич-Манукян.

Довідка. Космо – це національна мережа магазинів краси і здоров’я, заснована в 2000 році ТОВ “Суматра-ЛТД”. Мережа налічує 106 магазинів і 28 аптек в 28 містах України.

Читайте також –

Велика угода: Prostor веде переговори про покупку Космо – ЗМІ


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку