KFC відкриє ресторан в новій концепції в ТРЦ Smart Plaza Obolon

KFC відкриє ресторан в новій концепції в ТРЦ Smart Plaza Obolon

29.01.2018 08:45
  1156
Виктор Нагорский

Склад операторів ТРЦ Smart Plaza Obolon поповнився рестораном міжнародної мережі KFC.

Як повідомляє прес-служба компанії UTG, яка виступає брокером торгово-розважального центру, новий заклад KFС буде дворівневим. Він займе 440 кв. м площі і буде розрахований на 150 посадочних місць.

Як повідомив Олексій Шаров, генеральний директор компанії «Глобальна ресторанна група – Україна», одного з українських франчайзингових партнерів KFC, ресторан в ТРЦ Smart Plaza Obolon стане 11-м закладом мережі в Києві та 14-м в Україні.

«Інтер’єр ресторану буде виконаний в новій концепції і адаптований до сучасної системи обслуговування в форматі fusion. Прийом, збір і видача замовлення буде проводитися різними співробітниками ресторану, оскільки це зручніше традиційної схеми in-line і дозволить швидше обслуговувати відвідувачів, а також значно оптимізує сервіс. Статус кожного замовлення буде відображатися на спеціальному табло», – розповів про принципи роботи нового закладу Олексій Шаров.

Він також повідомив, що в 2018 році компанія «Глобальна ресторанна група – Україна» планує відкрити в цілому 5 нових ресторанів KFС в Києві, вклавши в розвиток мережі понад $4 млн.

Нагадаємо, відкриття ТРЦ Smart Plaza Obolon заплановане на третій квартал 2018 року.

Довідка. KFС (Kentucky Fried Chicken) – всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого обслуговування, що спеціалізується на стравах з курки. У 125 країнах світу працює більше 20 000 ресторанів компанії. Відкриття першого закладу KFС в Україні відбулося в кінці 2012 року в Києві. Зараз мережа нараховує 14 закладів у країні.

Читайте також –

Огляд ресторанів і кафе: Domino’s Pizza, McDonald’s, Пузата Хата, Mafia, MY! Burgers & Fries і Київська реберня


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку