IKEA почала пошук персоналу в Україні

IKEA почала пошук персоналу в Україні

04.07.2018 04:00
  2161
Микола Маранчак

Найбільша в світі мережа товарів для дому IKEA опублікувала перші оголошення про набір співробітників в український підрозділ.

Один з найбільш довгоочікуваних в Україні брендів – шведська корпорація IKEA – розмістила на rabota.ua інформацію про дев’яти вакансії. Зараз компанія шукає фахівців відділу продажів, главу відділу логістики, дизайнера інтер’єру, а також менеджмент для центру підтримки клієнтів.

В описі вакансій зазначено, що потенційні працівники повинні бути командними гравцями, орієнтованими на результат і готовими брати на себе відповідальність. Обов’язкова умова – знання англійської мови.

Цікаво, що в описі вакансій роботодавець вказаний, як IKEA City Shop in Kyiv. Даний формат зменшених магазинів мережа почала розвивати минулого року. Такі торгові точки розраховані для центральної частини міст з пропозицією більш широкого спектру послуг електронної комерції. Цей крок є відповіддю на зростання інтернет-торгівлі і доставок додому, що є викликом для класичних магазинів ІКЕА, розташованих на околицях міст. Швидше за все, щось подібне варто очікувати в найближчому майбутньому і в київському IKEA City Shop.

Рітейлер анонсував, що завдяки новій цифровій технології товари, запропоновані в магазинах нового, “міського” формату, будуть представлені «по-новому». Площа об’єктів буде складати до 5 000 кв. метрів, а це означає, що він буде менший однієї п’ятої розміру стандартного магазину ІКЕА.

Ще один магазин такого ж формату, згідно інформації Commercial Property, буде запущений в другій половині 2018 року ТРЦ Blue City (Варшава, Польща). У магазині будуть доступні для покупок частина інтер’єрних аксесуарів, однак інші товари можна буде замовити тільки онлайн – самостійно, або за допомогою співробітників. Крім того, інфраструктура нового магазину буде включати відділ IKEA Food з кафе та бістро.

Читайте також –

IKEA розвиває новий формат магазинів в центрах міст


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку