Відкриття київського ТЦ Good Life перенесено на IV квартал 2018 року

Відкриття київського ТЦ Good Life перенесено на IV квартал 2018 року

31.08.2018 08:10
  537
Іван Зайцев

Раніше повідомлялося, що введення в експлуатацію нового торгового центру, розташованого в Києві за адресою вулиця Іоанна-Павла II, 6, відбудеться на початку літа.

Про перенесення RAU повідомили на офіційній facebook-сторінці торгового центру. Нагадаємо, ТЦ Good Life знаходиться в самому центрі Києва – в Печерському районі столиці. Загальна площа триповерхового об’єкту складе 10 000 кв. м, орендна – 7500 кв. м. Передбачена парковка на 150 машиномісць. Забудовником об’єкта виступає компанія «Досвід 2002», девелопером – компанія «Новопечерський Посад».

Якірним орендарем нового ТЦ виступить супермаркет NOVUS в оновленому форматі. Всього в майбутньому торговому центрі планується розмістити 30 магазинів і 5 елітних ресторанів, які займуть до 40% орендної площі об’єкта. «Фішкою» цих закладів будуть великі видові тераси, що за задумом девелопера стане вагомою конкурентною перевагою нового ТЦ і приверне великі потоки відвідувачів. За підрахунками фахівців UTG, що виступає ексклюзивним брокером об’єкта, планована відвідуваність ТЦ Good Life складе близько 15 000 осіб на день.

Читайте також –

Топ-10 ТРЦ Києва: версія журналу Новое Время


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку