Fozzy Group планує залучити майже 2 млрд грн за рахунок розміщення акцій

Fozzy Group планує залучити майже 2 млрд грн за рахунок розміщення акцій

04.12.2018 03:48
  201
rau

Компанія збирається залучити 1,94 млрд грн і збільшити статутний капітал в 15 разів – до 32 млн грн з 2 млн грн.

Як пише інформагенція Інтерфакс-Україна, відповідне рішення було прийняте на позачергових загальних зборах акціонерів компанії 31 жовтня 2018 року.

Як уточнюється в повідомленні, Фоззі Груп планує розмістити 30 млн штук простих іменних акцій, що перевищує 25% її статутного капіталу, номіналом 1 грн за акцію за рахунок додаткових внесків. Ціна розміщення – 64,88 грн за акцію.

Залучені в результаті приватного розміщення акцій кошти планується вкласти в корпоративні права підприємств оптової та роздрібної торгівлі.

Нагадаємо, Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України, працює на українському ринку з 1997 року. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети Сільпо, оптові гіпермаркети Fozzy Cash&Carry, магазини біля дому Фора, дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети Біла ромашка, магазини персональної електроніки Ringoo. Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнес. Основні підприємства промислового напряму Fozzy Group: Ніжинський консервний завод і птахофабрика Варто.

Читайте також –

Суд підтвердив законність штрафу Сільпо на 31,6 млн грн


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку