Фокстрот під Новий рік: чотири магазини «з нуля» і один після реформатку

Фокстрот під Новий рік: чотири магазини «з нуля» і один після реформатку

13.12.2018 08:00
  201
rau

Фокстрот продовжує відкривати магазини в новому стилі і проводити реформатування вже працюючих торгових точок, згідно із заявленим на початку року наміром оновити стиль магазинів мережі. 

Як повідомила RAU прес-служба Фокстрот, в грудні мережа відкрила чотири нові магазини і ще один оновила.

Першими в грудні стартували відкриття в приморських містах України: 14 грудень запрацює новий Фокстрот в Одесі, ТРЦ Gagarinn Plaza (торгова площа 791 кв. м) по вул. Генуезька, 5. «В якості якірного оператора до проекту приєдналася найбільша національна мережа магазинів побутової техніки та електроніки Фокстрот, – прокоментувала представник ТРЦ Катерина Весна, керівник відділу торговельних площ компанії JLL Україна. – Друга черга Gagarinn Plaza стане першим торговим центром, який відкриється в місті з 2015 року, тому він викликав великий інтерес рітейлерів».

Також 14 грудня відкриється новий магазин Фокстрот в Маріуполі в ТРЦ ПортCity на Запорізькому шосе, 2. Його торгова площа складе 806 кв. м. Це вже третій за рахунком фірмовий магазин техніки для дому бренду Фокстрот в місті.

15 грудня новий магазин Фокстрот відкривається для покупців в Первомайську Одеської області в ТРЦ Магніт за адресою вул. Одеська, 78 Е. Його торгова площа складає 480 кв. м.

7 грудня розпочав роботу магазин в Новій Каховці (Херсонська область) в ТРЦ Оскар на вул. Паризької комуни, 55. Торгова площа новачка становить 917 кв. м.

Крім того, 6 грудня Фокстрот представив рефармований магазин в рівненському ТРЦ Екватор по вул. Макарова, 23. Торгова площа складає по 908 кв. м.

“Відкриття нових Фокстрот в грудні задумані як доповнення до зимових свят для зміцнення добрих відносин бренду з покупцями, щоб пошук новорічних подарунків починався з доброї емоції на вході в магазин і був закріплений хорошими враженнями від покупки, – прокоментував в. о. директора з маркетингу мережі Фокстрот Руслан Клименко. – Сподіваємося, що наші нові магазини будуть сприяти досягненню цієї мети “.

Читайте також –

Новини магазинів техніки: Фокстрот, Rozetka, MOYO та Комп’ютерний Всесвіт


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  52
Усі новини ринку