Компанія Епіцентр К стала членом Асоціації рітейлерів України

Компанія Епіцентр К стала членом Асоціації рітейлерів України

28.03.2018 08:00
  378
Ukrainian Retail Association

Один з найбільших рітейлерів України компанія Епіцентр К приєдналася до профільного об’єднання провідних гравців українського ринку роздрібної торгівлі.

Компанія Епіцентр – лідер на ринку роздрібної торгівлі сегменту товарів для будівництва і ремонту України з повністю вітчизняними інвестиціями, яка налічує 46 діючих торгових центрів в різних регіонах України, починаючи зі столиці, закінчуючи райцентрами.

У торгових центрах мережі, сумарна торгова площа яких становить 1,5 млн кв. м, представлено понад 250 000 найменувань товарів від більш ніж 3500 постачальників. Епіцентр – єдиний рітейлер мультиформату, де під одним дахом зібрано величезну кількість товарів різних груп: від будівельної групи до дитячих, спортивних та товарів для облаштування житла.

У 2003 році компанія почала свій шлях з побудови мережі будівельно-господарських гіпермаркетів. Протягом цих років мережа безперервно розвивалася і сьогодні загальна кількість співробітників компанії складає майже 22 000 чоловік.

За результатами 2017 року загальний товарообіг групи компаній Епіцентр в порівнянні з 2016 роком зріс на 20,3% або на 7,3 млрд грн. У минулому році компанія виплатила майже 3,4 млрд грн податків і обов’язкових платежів до державного та місцевих бюджетів, а також Пенсійного фонду.

Тенденція зростання в торговому напрямку продовжує зберігатися протягом останніх років. Цьому сприяє фокусування на розширення асортиментного ряду, зважена цінова політика і забезпечення високої якості товарів і послуг в мережі Епіцентр.

Керівництво та колектив RAU вітають вступ компанії до Асоціації та сподіваються на довге, успішне і взаємовигідне співробітництво.

Читайте також –

Українська IKEA: що пропонує новий Епіцентр К в Києві (фоторепортаж)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку