Найбільший в Україні АШАН відкриється 28 березня в ТЦ Rive Gauche

Найбільший в Україні АШАН відкриється 28 березня в ТЦ Rive Gauche

14.03.2018 01:35
  2136
rau

Продуктовий гіпермаркет Ашан займе в торговому центрі площа 15 000 кв. м. ТЦ Rive Gauche знаходиться в Києві на вулиці Здолбунівській.

Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці рітейлера. Відкриття ТЦ Rive Gauche неодноразово переносилося, але в цей раз, схоже, торговий центр все-таки почне роботу.

Нагадаємо, що загальна площа першої фази ТРЦ становить 30 000 кв. м, і якірним орендарем виступає гіпермаркет Ашан, який займе 15 000 кв. м та стане наймасштабнішим об’єктом мережі в Україні. Також якірними орендарями торгового центру стануть магазин турецького бренду одягу LC Waikiki площею понад 700 кв. м, гіпермаркет електроніки Ельдорадо в новому форматі площею 800 кв. м, супермаркет дитячих товарів Діволенд площею 400 кв. м, мережевий ресторан швидкого обслуговування KFC з цілодобовим drive сервісом площею 364 кв. м. Серед інших операторів закладів громадського харчування буде відкрито ресторан Крила, площею 130 кв. м і піцерію Pizza King площею 200 кв. м. Бутікову галерею в Rive Gauche заповнять Brocard, Zarina, Золотий вік, Срібний вік, Столичная ювелірна фабрика, Lush, Yves Rocher, Idea Shop, Orner Store, Master Zoo, Samsung, Xiaomi, Київстар, Vodafone, Jasmine, Bra bra bra, Krisstel, Giulia, Твоя Преса, Наша Аптека, Нова пошта, Coffeelat та інші. В рамках реалізації першої фази також буде побудований паркінг на 1000 машиномісць.

Відкриття другої черги ТРЦ Rive Gauche заплановано на третій квартал 2019 року. З введенням в експлуатацію другої фази загальна площа проекту збільшиться до 150 000 кв. м.

Крім ТРЦ Rive Gauche Іммошан Україна веде активну реалізацію ще двох масштабних проектів – Рітейл Парк Петрівка в Києві і трифазний проект Shopping Resort «Les Vignes» в Одесі, введення в експлуатацію першої фази якого заплановане на IV квартал 2018 року.

Довідка. Holding Auchan – французька корпорація, представлена ​​в 16 країнах світу, що включає в себе три великих автономних організації: Auchan Retail, Immochan і Oney Banque Accord. Immochan – одна з лідируючих міжнародних компаній з будівництва та управління торгових центрів. У портфелі нерухомості компанії 394 торгових центру в 12 країнах Європи та Азії. Immochan входить в холдинг Auchan.

Іммошан Україна заснована в 2006 році, управляє трьома торговими галереями в Києві: ТЦ «Ашан Петрівка», ТЦ «Ашан Біличі», ТЦ «Ашан Чернігівська». Також компанія працює над реалізацією трьох масштабних проектів: двох у Києві та одного в Одесі, відкриття яких заплановане в 2017-19 роках.

Читайте також –

Нові метри: які ТРЦ планують відкрити в Києві в 2018 році


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку