Огляд нових ресторанів і кафе: Хачапурі і Вино, Мафія, Пузата Хата, Сушія та інші

Огляд нових ресторанів і кафе: Хачапурі і Вино, Мафія, Пузата Хата, Сушія та інші

27.06.2017 01:00
  940
Микола Маранчак

Які кафе і ресторани відкрилися за останні десять днів і що відкриється найближчим часом.

Хачапурі і Вино

17 червня в Києві на Драгоманова, 29 відкрився новий ресторан грузинської кухні Хачапурі і Вино. Як повідомляється на сайті мережі, заклад з’явився на місці бургер-бару Лаккі Лучано. У меню, крім 11 видів хачапурі і безлічі варіацій хінкалі, представлені автентичні страви від бренд-шефа і національні десерти.

Mafia

Мережа ресторанів італійської та японської кухні Mafia продовжує розширюватися. 23 червня новий заклад з’явилося в Лубнах за адресою: Володимирський проспект, 20. Він став 30-м у мережі. Про це йдеться на офіційному сайт компанії. Окрім традиційних страв, відвідувачів також чекає караоке-зал.

Пузата Хата

Після реконструкції, в київському Пасажі на Хрещатику, 15 знову відкрився ресторан української кухні Пузата Хата. Подія відбулася 21 червня. За повідомленням мережі, інтер’єр “Хати” представлений в оновленому сучасному стилі з розширеним асортиментом страв, напоїв та десертів.

Kin Kao

На початку червня в Києві на вулиці Андріївська, 9а відкрився ресторан азіатської кухні Kin Kao. Як повідомляє портал CF.ua, інтер’єр закладу розробляв столичний графітчик Макс Мане з команди Art Heaven. В якості декору використані бамбукові стіни, живий мох і графіті журавлів. Асортимент меню включає традиційні блюда Китаю, В’єтнаму і Таїланду.

Портер паб

Найбільша в Києві мережа пивних ресторанів Портер Паб відкрила 15 червня новий паб на Попудренка, 50Б. Заклад з’явився на місці колишнього BeerLand пабу. Інтер’єр майже повністю виконаний з дерева.

Hangover

Ще один заклад у перших числах червня запрацював у Києві на вулиці Грушевського, 3. Як пише The Village, ресторан під назвою Hangover гарантує «похмілля під ключ» і розроблявся співвласниками Ольгою Рижик і Євгеном Дуліним. Заклад знаходиться на Парковій алеї, в будівлі 1939 року, на місці колишнього ресторану Динамо і продуктового складу. Фішка закладу – барна стійка і стільниця зроблені з дубових дощок, що залишилися від розібраних дерев’яних сходів на Андріївському узвозі. Біля бару – пульт для ді-джеїв. У меню представлена американська кухня, адаптована під українського споживача.

Сушія

Мережа ресторанів японської кухні Сушія відкрила 16 червня новий заклад у київському ТЦ ACADEM-CITY за адресою: просп. Академіка Палладіна 16/39. Це 39-й об’єкт мережі в Україні та 21-й у Києві. Про це повідомляє портал TradeMaster. Новий ресторан Сушія умовно розділений на три зони – загальний зал, літній майданчик і дитяча кімната. Також приміщення отримало оновлений дизайн: інтер’єр, в якому використовуються еко-матеріали, виконаний в більш м’яких тонах, але з використанням традиційних для Сушія елементів. У день відкриття сушисти проводили майстер-класи для гостей з приготування ролів – Філадельфії з тунцем в жовтому рисі і Каліфорнії в ікрі.

Франс.уа

Мережа французьких булочних Франс.уа, що належить франчайзинговій компанії Fedets family bakery, відкрила по закладу в Житомирі та Кам’янці-Подільському. Житомирська кав’ярня відкрилася 9 червня на вул. Небесної сотні, 12, кам’янець-подільська – 16 червня на вул. Соборній, 19. Основою асортименту традиційно стала різноманітна випічка: круасани, бейгли, сендвічі, слойки і кондитерські вироби. Заснована в 2011 році, мережа налічує вже більше 130-ти закладів, з яких понад 15-ти — в Києві.

https://rau.ua/news/otkrytiya-nedeli-kfc-atb-eva-eldorado/

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку