Інвестиційна група «Волвест груп» отримала нагороду за впровадження соціального проекту в мережі «Наш Край»

21.12.2016 02:54
Ukrainian Retail Association

Інвестиційна група «Волвест груп» отримала нагороду Центру «Розвиток КСВ» за ідею та впровадження соціального проекту «Живи відповідально!» в мережі «Наш Край».

Цей проект компанія подала на VII Національний Конкурс кейсів з КСВ 2016 у номінації «12 Ціль Сталого Розвитку «Відповідальне споживання».

На сьомий Конкурс КСВ-кейсів було зібрано понад 180 кейсів, які оцінювали 30 експертів, з них 20 українських та 10 міжнародних. Основною темою Конкурсу кейсів-2016 стали “Цілі Сталого Розвитку і внесок українського бізнесу в їх досягнення”.

Вручення нагород відбулося під час Національної конференції “Бізнес, що змінює країну”. Під час конференції було презентовано 28 ксв-кейсів, які були визнані експертами найбільш ефективними та позитивними для суспільства.

Вікторія Матвіюк, керівник КСВ-проектів VolWest Group

«Це дуже важлива нагорода для нашої компанії, адже в цьому році корпоративна соціальна відповідальність стала частиною стратегії усіх компаній, що належать «Волвест груп». Попереду у нас багато планів та нових проектів, які ми будемо впроваджувати з огляду на потреби громади та суспільства, в якому ми працюємо. Оскільки основна наша мета та прагнення – це максимальний ефект та користь від проекту для тих, на кого він спрямований.

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах