Асоціація Фасіліті Менеджменту в Україні вітає з Днем Фасіліті Менеджменту!

19.05.2017 01:44

Щорічно вся світова спільнота відзначає день Фасіліті Менеджменту, щороку найважливіші світові інститути та асоціації обирають день і тему святкування цієї події. Цього року таким днем ​​стало 17 травня, а темою “Надаючи позитивний досвід”.

Фасіліті менеджмент – комплекс рішень, які допомагають оптимізувати витрати і звільнити час на розвиток основного виду діяльності. Даний комплекс включає в себе професійні послуги та рішення, які допомагають компанії не витрачати час на непрофільні завдання, такі як:

• Енергоменеджмент
  • Ремонт
  • Клінінг
  • Охорона
  • Кейтеринг

У 2016 році в Україні створена Асоціація Фасіліті Менеджменту, яка покликана надавати допомогу в розвитку ринку фасіліті послуг в Україні. Головними цілями Асоціації є допомога у розвитку ринку, підготовка і навчання фахівців галузі, підтримка всіх учасників ринку.

Всі ми – фахівці галузі Фасіліті Менеджменту – святкуємо своє професійне свято. Важливість ефективного управління об’єктом нерухомості складно переоцінити, тому галузі Facility відведено особливе місце в будь-якому бізнесі.

Асоціація Фасіліті Менеджменту України, поспішає привітати всіх учасників ринку зі святом. Хочемо побажати вам невичерпної енергії та натхнення, терпіння у вирішенні складних завдань, професійного зростання, розвитку. Ми щиро віримо, що кожен з нас вносить свою важливу частку в розвиток ринку Фасіліті менеджменту в Україні!

Асоціація Фасіліті Менеджменту запрошує всіх бажаючих приєднатися до розвитку цієї важливої ​​для бізнесу галузі. Членство в асоціації дає можливість компанії брати участь у вирішенні найважливіших питань ринку, якісно змінювати підходи обслуговування нерухомості. Якщо ви з тих людей, які вважають за необхідне створювати комфортне середовище для розвитку ринку та всіх його учасників, відправляйте заявку на вступ до Асоціації Фасіліті за адресою – zayavka@ufma.com.ua

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах