Мережа WOG CAFE вдруге підтвердила відповідність своєї продукції міжнародним стандартам якості ISO
Наприкінці 2021 року мережа WOG CAFE успішно пройшла аудит на відповідність міжнародним стандартам якості ISO 22000:2018 (НАССР) – системи управління безпечністю харчових продуктів і виробництва. Відповідний сертифікат компанії видав орган з добровільної сертифікації «Інженерний центр експертизи та сертифікації» (ІЦЕС).
Це вже другий сертифікат, що підтверджує успішне впровадження у WOG CAFE системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР. В 2019 році мережа отримала сертифікат ISO 22000:2005. Сертифікація в 2021 році відповідно до міжнародних стандартів ISO 22000:2018 стала наступним кроком на шляху до вдосконалення системи менеджменту якості в мережі WOG CAFE.
Упродовж трьох днів фахівці ІЦЕС перевіряли всі бізнес-процеси – від доставки продуктів на АЗК постачальниками, їх зберігання до приготування страв та видачі їх клієнтам. На основі отриманих даних експерти дійшли висновку, що якість та безпечність продукції та послуг WOG CAFE відповідають стандартам, прописаним міжнародною організацією зі стандартизації – ISO (International Organization for Standardization), яка акредитована у більшості країн світу.
«Висока якість продуктів та послуг є однією з ключових цінностей компанії WOG. Ми постійно вдосконалюємося та посилюємо внутрішній контроль, щоб наші клієнти могли смакувати беззаперечно якісну найкавовішу каву та страви з меню WOG CAFE. У нас запроваджені механізми контролю виробничого процесу та персоналу на всіх етапах роботи. Щомісяця наші фахівці управління контролю якості та безпечності продуктів харчування проводять внутрішній аудит всіх наших кафе. Також контролюємо постачальників, щоб продукція, яку вони доставляють, була найвищої якості та безпечна для наших клієнтів. А сертифікація за міжнародними стандартами ISO 22000:2018 є ще одним вагомим аргументом, що страви та напої, які пропонує клієнтам WOG CAFE, є найвищої якості та виробляються з дотриманням усіх стандартів», – говорить керівник управління контролю якості та безпечності продуктів харчування WOG Леся Дорошенко.
Довідка. НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points — аналіз ризиків і контроль критичних точок) – міжнародні стандарти системи контролю якості всього виробничого процесу, зберігання, транспортування і реалізації продуктів харчування. Їх специфіка в тому, що після ретельного аналізу всіх процесів на підприємстві визначаються контрольні точки, що потребують особливої уваги. Складаються регламенти щодо посилення контролю цих точок та призначаються відповідальні особи для здійснення моніторингу на місцях. Сьогодні система НАССР визнана найефективнішим методом гарантування якості та безпечності харчової продукції.
WOG CAFE — мережа кафе компанії «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ», до якої входять 397 об’єктів по всій Україні. З них 368 кафе розташовані на АЗК WOG, 15 — у потягах Інтерсіті і 7 точок в аеропортах Києва, Львова та Одеси.
Читайте також –
Тонна мороженого, 1500 км спагетти и чек длиной 4 м. Что покупали украинцы в 2021 году в сети Varus