Multi Corporation у співпраці з UNITED24 зібрали благодійні внески на медичну допомогу

31.07.2024 11:29

ТРЦ Forum Lviv, разом з іншими торговими центрами по всій Європі, управлінням якими здійснює компанія Multi Corporation, зібрав кошти на закупівлю медичної допомоги для України. У результаті кампанії, спільно з UNITED24, було зібрано 40 000 євро, які були спрямовані на напрям «Медична допомога», яким опікується платформа, а саме на придбання необхідного для українських лікарень медичного обладнання.

Кампанія була результатом співпраці з платформою UNITED24, започаткованою президентом України Володимиром Зеленським. Збором благодійних внесків Multi мала на меті допомогти українцям, які постраждали від війни. Торгові центрі під управлінням Multi по всій Європі проводили різні ініціативи для стимулювання пожертвувань, включаючи виставки, прямі грошові внески клієнтів, співпрацю з місцевими українськими громадами в Європі. Окрім того, до проєкту зі своїми благодійними внесками долучилася і рада директорів Multi та працівники компанії.

Благодійні внески в рамках кампанії перераховувалися до Національного банку України та спрямовувалися до Міністерства охорони здоров’я, спеціально для закупівлі медичної допомоги. UNITED24 виступила гарантом, що виручені кошти розподілилися на правильні цілі.

«Ми вдячні за підтримку, яку отримала наша кампанія від наших клієнтів та колег, — говорить Elmar Schoonbrood, Co-CEO Multi Corporation. — Нове медичне обладнання допоможе лікарям врятувати більше людей в Україні».

«Цей проєкт, реалізований спільно з Multi Corporation, допоміг підсилити напрям «Медична допомога». Після початку повномасштабного вторгнення, у зв’язку зі збільшенням кількості постраждалих, сотні тисяч лікарень та лікарів потребують нашої допомоги, щоб продовжувати рятувати життя українців кожного дня, — каже Ярослава Гресь, координаторка UNITED24. — Ми хотіли б подякувати компанії Multi та її клієнтам по всій Європі за те, що вони об’єднали свої зусилля та підтримали Україну».

Довідка. UNITED24 – ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне вікно збору благодійних внесків на підтримку України. За 25 місяців роботи фандрейзингової платформи UNITED24 завдяки благодійним внескам з більш ніж 110 країн зібрано понад 657 000 000 доларів. Серед амбасадорів UNITED24 — співачка та акторка Барбра Стрейзанд, актори Марк Гемілл, Марк Стронг, Лієв Шрайбер і Міша Коллінз, акторки Кетрін Винник, Іванна Сахно, Алісса Мілано та Гіларі Свенк, гурт Imagine Dragons, артдиректор Balenciaga Демна, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Снайдер, британський підприємець Річард Бренсон, кантрі-співак Бред Пейслі, британський мандрівник Беар Гріллз, філософ та економіст Френсіс Фукуяма, шеф-кухар Хосе Андрес, нобелівські лауреати Пол Нерс, Едвард Мозер та Мей-Бритт Мозер, видатні українські спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна, Олександр Усик і Олександр Зінченко.

Multi Corporation – це провідна європейська платформа для послуг з інтегрованого управління нерухомістю. З моменту свого заснування в 1982 році компанія реалізувала понад 200 проєктів у сфері нерухомості із загальною орендною площею GLA понад 5 мільйонів квадратних метрів, вартістю активів майже 13 мільярдів євро та отримала понад 200 галузевих нагород. Зараз компанія Multi управляє понад 160 активами по всій Європі та приймає понад 400 мільйонів клієнтів щорічно, витрачаючи приблизно 4 мільярди євро в більш ніж 6000 магазинів, ресторанів і розважальних закладів. Multi пропонує повний спектр послуг, включаючи управління нерухомістю, експлуатацію торгових центрів, редевелопмент та реконструкцію, здачу в оренду, консультування з питань дотримання законодавчих вимог. Завдяки глибоким знанням щодо ритейлерів, інвесторів, відвідувачів та локальних ринків, Multi надає власникам нерухомості інтегровану та незалежну платформу для захисту та збільшення вартості активів на кожному етапі життєвого циклу нерухомості. Протягом багатьох років, широкий фінансовий, комерційний і технічний досвід Multi дозволив нам залишатись одними з успішніших в галузі ритейлу з точки зору заповненості, чистого доходу від оренди та найсучаснішого маркетингу. Multi активно управляє активами в 15 країнах, з головним офісом, що знаходиться в Нідерландах, також, офіси представлені в Бельгії, Данії, Франції, Німеччині, Угорщині, Італії, Польщі, Португалії, Словаччині, Іспанії, Швейцарії, Туреччині, Україні та Сполученому Королівстві. Відвідайте www.multi.eu  для отримання додаткової інформації та завантаження профілю компанії.

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах