Сімейний кодекс: брати-ресторатори Сергій та Євген Гусовські про свій бізнес
Брати Сергій та Євген Гусовські, співвласники шести ресторанів, у тому числі знаменитих в столиці Пантагрюеля і Шоті, розповідають про правила свого бізнесу і називають причини, з яких помирають ресторани. В рамках спецпроекту «12 кращих рестораторів України» журнал Новое Время публікує інтерв’ю з власниками компаній, що увійшли в список топ-100 найкращих закладів громадського харчування України. Серед них … Читати далі Сімейний кодекс: брати-ресторатори Сергій та Євген Гусовські про свій бізнес
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити