Впертий одесит: як Сава Лібкін став одним з кращих рестораторів України
Історія одеського ресторатора, кар’єра якого почалася в невеликому радянському кафе «Фонтан». В цьому році Сава Лібкін відзначає 25-річчя в бізнесі. Мережа ресторанів «Компот», «Дача», «Стейкхауc», «Риба в огні», «Тавернетта» – всі 10 закладів Лібкіна стали визначними пам’ятками Одеси та Києва. У його компанії працює 1000 співробітників, а ресторани відвідали понад 20 млн осіб. Історію Сави … Читати далі Впертий одесит: як Сава Лібкін став одним з кращих рестораторів України
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити