Руслан Шибаєв, BEEF meat & wine: Вбиває ресторан не час, а несмачна їжа і хамський сервіс
Руслан Шибаєв, засновник ресторанів для політичного бомонду, розповідає про таїнство приготування ідеального стейка і смаки своїх відвідувачів. В рамках спецпроекту «12 кращих рестораторів України» журнал Новое Время публікує інтерв’ю з власниками компаній, які увійшли до списку топ-100 кращих закладів громадського харчування України. Черговим гостем видання став Руслан Шибаєв. Своє перше кафе “Сім п’ятниць” він відкрив ще … Читати далі Руслан Шибаєв, BEEF meat & wine: Вбиває ресторан не час, а несмачна їжа і хамський сервіс
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити