Дмитро Борисов: Як відкрити свій ресторан у Києві і не прогоріти. Поради початківцям рестораторам
Один з найвідоміших і успішних рестораторів України, герой численних матеріалів і постійний фігурант різноманітних рейтингів попереджає початківців бізнесменів про підводні камені і про те, як їх можна уникнути. У сім’ї ресторанів Дмитра Борисова – 17 закладів. Їх щодня відвідують до 10 000 чоловік. В популярний «Білий налив» і зовсім, здається, черга ніколи не закінчується. Тут … Читати далі Дмитро Борисов: Як відкрити свій ресторан у Києві і не прогоріти. Поради початківцям рестораторам
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити