Виручка закладів громадського харчування у «червоній» зоні зменшилася на третину – дослідження Poster

Виручка закладів громадського харчування у «червоній» зоні зменшилася на третину – дослідження Poster

26.10.2021 01:55
  722
Микола Маранчак

Виручка закладів громадського харчування, які з 18 жовтня почали працювати в «червоній» зоні, знизилась за тиждень у середньому на 34% порівняно з попереднім тижнем до посилення обмежень. Мова про заклади Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Одеської областей. Виручка закладів в інших зонах у цей період просіла менше — на 22%.

Цей текст доступний також російською мовою

Про це свідчать результати дослідження компанії з автоматизації кафе та ресторанів Poster, опубліковані у Telegram-каналі компанії «Реве та стогне ресторатор». Гості стали рідше відвідувати заклади у «червоній» зоні: кількість транзакцій на тижні з 18 по 24 жовтня впала на 30% порівняно з попереднім тижнем. У закладах в інших областях спад становив 17%.

Середній чек також показує негативну динаміку: у закладах у «червоній» зоні спад на 28%, в решті областей — на 16%.

Дослідження Poster базується на неперсоналізованих даних про продажі 7500 закладів громадського харчування України. Порівнювані періоди 18-24 жовтня та 11-17 жовтня 2021 року.

Довідка. Poster – це хмарна система автоматизації для кафе та ресторанів. Одна POS система вирішує всі питання: каса, програмне РРО, склад, фінанси, аналітика, CRM. Poster – перша хмарна система автоматизації для закладів в Україні. Компанія заснована на початку 2013 року. Послугами компанії на сьогоднішній день користуються 19 000 бізнесів у 100 країнах світу.

Читайте також

Як кав’ярні пережили рік пандемії – дослідження Poster


До останніх новин До популярних новин Підписатись на TG канал

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку