Новини ресторанів і кафе: McDonald’s, Salateira, Domino’s Pizza, Dvor76 та інші

Новини ресторанів і кафе: McDonald’s, Salateira, Domino’s Pizza, Dvor76 та інші

11.07.2018 08:07
  3123
Микола Маранчак

Третій McDonald’s в Україні у форматі «досвід майбутнього», Salateira в ТРЦ РайON, ребрендинг 7 ресторанів А la minute, Domino’s Pizza на Світлицького в Києві, простір Dvor76 на Олімпійській, Trembita Дмитра Борисова в Трускавці та інше.

 Domino’s Pizza

Міжнародна компанія Domino’s відкрила в Києві за адресою вул. Світлицького, 30/20 новий заклад. Як повідомляють в компанії, площа піцерії склала 159 кв. м і містить 51 посадочне місце всередині, а також терасу.

Нагадаємо, раніше генеральний директор Domino’s Pizza в Україні Андрій Романенко зазначав, що пріоритетними містами для подальшого розвитку Domino’s Pizza є Харків, Дніпро, Чернігів, Житомир, Черкаси та міста Київської області.

В Україні компанія працює з 2010 року. За 7 років діяльності Domino’s Pizza в Україні було відкрито понад 30 закладів мережі в Києві, Одесі, Броварах, продано понад 8 мільйонів піц і зроблено понад 4 мільйони доставок.

Третій McDonald’s в Україні у форматі «досвід майбутнього»

Наприкінці червня в Києві відкрили третій McDonald’s в Україні у форматі «досвід майбутнього». Тепер в у McDonald’s по проспекту Леся Курбаса, 19 А, можна скористатися перевагами обслуговування відвідувачів за столиками. Перший заклад McDonald’s з «досвідом майбутнього» в Україні було відкрито в березні 2018 року в Києві, трохи пізніше ще один – у Черкасах в ТРЦ Lubava. Всього до кінця 2018 року 12 закладів McDonald’s запропонують «досвід майбутнього», з них чотири — нові ресторани, які відразу відкриються в інноваційному форматі. Решта вісім — заклади, які вже працюють і будуть переобладнані.

McDonald’s на проспекті Курбаса в ТРЦ Апрель було відкрито ще в 2014 році. У червні цього року в ресторані провели реконструкцію, необхідну для впровадження формату досвіду майбутнього. «У другій половині 2018 року буде введено ще один елемент формату досвіду майбутнього — новий принцип роботи кухні «Приготовлено для тебе». Це дозволить відвідувачу додати або прибрати інгредієнти в бургері на свій смак — додати до улюбленого Дабл Чизбургеру ще один біфштекс або замовити бургер Маестро з додатковими інгредієнтами», — повідомив генеральний директор компанії McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярский.

Salateira в ТРЦ РайON

15 липня на фудкорті столичного ТРЦ РайON відкриється ресторан у стилі fast-healthy від Salateira. Заклад площею 100 кв. м буде працювати по франшизі і стане 15-м для мережі в світі. Гостям торгово-розважального центру заклад запропонує традиційні бренд-переваги: відкриту кухню, вибір інгредієнтів за смаком при замовленні страви, новинки сезонного меню і авторські рецепти.

«Фудкорт в ТРЦ РайON ми розвиваємо за принципом «смачне поруч з домом», представляючи на єдиному фуд-просторі різні гастрономічні напрямки, сегментуючи у тому числі спеціально для цінителів healthy food від Salateira, fast service від McDonald’s, casual dining від Il Malino або тематичний food&mood від Сушія», – зазначила менеджер по оренді ТРЦ РайON Наталія Денисів.

Ребрендинг ресторанів А la minute OKKO

Протягом 2018 року мережа ОККО провела ребрендинг семи ресторанів А la minute у відповідності з новим концептом «м’ясо і хліб». Як повідомила RAU прес-служба мережі АЗК ОККО, перший ресторан такого формату був представлений в минулому році в селі Фурманка (біля Умані) на міжнародній трасі Київ-Одеса. Тепер такі ж заклади з’явилися на АЗК ОККО також у Київській та Львівській областях, розташовані поблизу великих автодоріг.

Новий формат A la minute – це поєднання сучасних гастрономічних трендів, натуральних локальних продуктів і концептуального інтер’єру. У меню представлена європейська кухня з місцевих продуктів. Як і у всіх інших ресторанах мережі ОККО, в оновлених A la minute діє система «Розраховуй час в дорозі». Вона передбачає, що замовлені страви гостю приготують і подадуть протягом 15 хвилин. Якщо кухня затримається хоча б на секунду, гість отримає в подарунок сертифікат на безкоштовну каву.

Простір Dvor76

У Києві, неподалік від станції метро Олімпійська, наприкінці червня почав роботу простір Dvor76. Про це пише The Village. Нове місце розташоване у дворику, де планують проводити кінопокази, майстер-класи та тематичні вечірки.

У закладі готують каву, лимонади, сезонні салати і смузі. Поки в меню Dvor76 тільки еспресо й американо, однак незабаром список кавових напоїв планують доповнити. Карту напоїв і салати будуть змінювати щомісяця.

Рибна гастролавка Чорноморка

У червні столичний Поділ поповнився новим фуд-закладом – рибною гастролавкою Чорноморка, розташованою на вул. Ярославська, 5/2. Як пише гастрономічний портал CF.UA, інтер’єр нового місця виконаний у класичному для мережі стилі: підвішені на канатах світильники, білі стіни, морська атрибутика, безліч раковин і, звичайно ж, вітрина зі свіжим уловом і морепродуктами.

В меню ресторану можна знайти популярні європейські та українські страви, головним інгредієнтом яких є риба.

Мережа гастролавок Чорноморка складається з шести закладів, п’ять з яких знаходяться в Києві і один – в Одесі. Компанія також анонсувала відкриття в столиці ще трьох закладів мережі, один з яких буде розташовуватися на вулиці Мельникова.

Trembita Дмитра Борисова в Трускавці

Слідом за «Білим Наливом» в Луцьку Дмитро Борисов відкрив ще один ресторан у Західній Україні. Як пише портал Restaurant News, в курортному містечку Трускавець на вул. Городища, 7, з’явився гриль-ресторан Trembita, який включає в себе територію з садом, альтанками та дитячим майданчиком. Лаконічний інтер’єр обігрує місцевий колорит: багато дерева, на стінах – традиційна вишивка в сучасній інтерпретації, в каміні потріскують дрова. Вечорами – жива музика.

Якірні позиції Trembita – м’ясо: стейки, шашлику та люля-кебаб. Понад півсотні років на цьому місці знаходився ресторан української кухні «Колиба», популярний серед відпочиваючих завдяки м’ясним стравам. Також присутні рибні страви – карпатська форель, смажений короп, стейк з лосося.

Coffeelat в ТРК Проспект

У київському ТРК Проспект з’явився новий острів Coffeelat з напоями та десертами. Про це повідомляє прес-служба торгово-розважального комплексу. У меню лимонне і ягідне безе, сирне і пісочне печиво, чізкейк, тірамісу, панакота в склянці, гранола з йогуртом, різні смаки американера, брауні та мафінів. Coffeelat пропонує також макаронси, кавові коктейлі, соки фреш і холодні чаї.

Крила в Конотопі

Мережа ресторанів Крила поповнилася закладом у місті Конотоп. Про це фуд-рітейлер повідомив на сторінці в Facebook 15 червня. В меню ресторану, крім традиційних курячих крилець, представлені суші, бургери, снеки, салати, десерти, а також картопля фрі, соуси і напої.

Компанія була заснована в 2011 році відомим українським бізнесменом Юрієм Косюком (агрохолдинг Миронівський Хлібопродукт, ТМ Легко, Нашя Ряба та інші). У 2015 році мережа почала продавати франшизу, відкривши перший франчайзинговий ресторан у ТРЦ Gulliver (Київ).

П’ять нових кав’ярень Франс.уа

У червні мережа кав’ярень Франс.уа поповнилася п’ятьма точками в чотирьох містах України. Як повідомляється у Facebook компанії, дві кав’ярні знаходиться в Херсоні, по одній у Києві, Сумах і Тернополі. В асортименті круасани, бейгли, сендвічі, слойки, кондитерські вироби та інше.

Читайте також наш попередній огляд –

Новини ресторанів та кафе: McDonald’s, Євразія, WOG CAFE, Frank Wines та інші


To the latest news To popular news Підтримати редакцію

Share this news on social networks


Read also

Норвезький інвестиційний фонд для України оголосив про першу інвестиційну ініціативу, спрямовану на індустріальний парк M10 у Львові

Норвезький інвестиційний фонд для України оголосив про першу інвестиційну ініціативу, спрямовану на індустріальний парк M10 у Львові

20 листопада Інвестиційний фонд для України (Ukraine Investment Fund) — новостворений фонд під управлінням норвезького державного...
time icon   
  14